ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αυλαία στο 2021 με το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο του Πήγασου

Αυλαία στο 2021 με το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο του Πήγασου

“Ποδαρικό” στο 2021 κάνει αύριο Σάββατο 2 Ιανουαρίου το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο της γυναικείας ομάδας, Πήγασου Πετοσφαίριση.

Μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου, που είχε ως κεντρικό θέμα  την ψυχολογία και την ψυχική υγεία των αθλητών/τριων, αύριο στςι 18.00, υπό την αιγίδα και πάλι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, βασική ομιλήτρια θα είναι ξανά η αθλητική ψυχολόγος και πρώην πρωταθλήτρια στίβου,  Φρόσω Πατσού, ενώ κεντριό θέμα .η Διαχείριση αγωνιστικού άγχους -Από τη θεωρία στην πρακτική αντιμετώπιση».

Συντονίστρια του σεμιναρίο που θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα zoom, θα είναι η υπεύθυνη του τμήματος πετοσφαίρισης και προπονήτρια της ομάδας του Ηρακλείου, Γιούλη Παρασκάκη.η οποία πήρε την πρωτοβουλία, λόγω της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης που βιώνει σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος, να διοργανώσει τρία διαδικτυακά σεμινάρια με επίκαιρη θεματολογία και αξιότιμους καλεσμένους.

Χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα απευθύνουν ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Ταρνατόρος, ο γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών βόλεϊ κ. Σαμαράς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών βόλεϊ Κρήτης κ. Καρπουζάς, ο χρυσός μας ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας και η διεθνής λίμπερο του ΑΟ Θήρας, Μαριαλένα Αρτακιανού.