Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία με τα… φώτα στον Χιμένες

Αυλαία με τα… φώτα στον Χιμένες

Για πρώτη φορά πλήρης ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία τη Δευτέρα (19/1, 19.00) στο PAOK Sports Arena στην Πυλαία για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα… φώτα θα είναι στραμμένα στον Κουβανού σταρ, Σκουλ Χαβιέ Χιμένες, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου αφού μένουν τα τυπικά για να εκδοθεί το δελτίο του.

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ μέρες πριν έχει κινητοποιήσει τον κόσμο της ομάδας με τον  προπονητή, Γιάννης Καλμαζίδης να τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους κατεβάζουμε 12αδα. Θεωρητικά σε αυτό το ματς είναι όλα προς το μέρος μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου πήγαμε στο τάι μπρέικ. Έχει αποδειχτεί ότι για να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να παίξεις καλά. Εάν δεν είσαι σοβαρός μπορείς να μπλέξεις σε περιπέτειες . Θεωρώ όμως ότι έχουμε δημιουργήσει μια σταθερότητα και θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θέλει προσοχή γιατί η Λαμία έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα με παίκτες που δεν τους ξέρουμε τόσο καλά».

Από την άλλη, η Λαμία… έρχεται από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, μια νίκη «εκκωφαντική» επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δώσει «μάχη» προκειμένου να κερδίσει κάτι παραπάνω, όπως ακριβώς το έπραξε και στον πρώτο γύρο στο «Χαλκιοπούλειο».

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμίας, Θανάσης Κατσιγιάννης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του,  ανέφερε: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που πάμε σε μία αποστολή με τα λιγότερα προβλήματα. Είναι πρόκληση ο αγώνας για την ομάδα μου. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί ειδικά εάν παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Κουβανό Χιμένες. Αυτό που θέλω είναι να κάνουμε την τακτική που θα σχεδιάσουμε και να μας βγει ρυθμός στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά. Η Λαμία δεν είναι ξεγραμμένη και πρέπει να πείσουμε όλη τη κατηγορία για αυτό παίζοντας καλό βόλεϊ».