Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άξια οι Μακεδόνες

Άξια οι Μακεδόνες

Ανάλυσε το

Οι Μακεδόνες με καλό σερβίς προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή του Γηραιού ο οποίος μετά το αρχικό 7-2 βρέθηκε να χάνει και με νταμπλ σκορ 12-6. Οι φιλοξενούμενες με τις επιθετικές πρωτοβουλίες της Φερέιρα μείωσαν σε 13-10. Η ομάδα του Αξιού ανέβασε και πάλι τη διαφορά σε 16-10 και κατέκτησε το 1ο σετ με 25-15.

Στο δεύτερο σετ ο Ηρακλής έδειξε αποφασισμένος να αντιδράσει, προηγήθηκε με 4-2, αλλά οι γηπεδούχες ισοφάρισαν γρήγορα 4-4. Οι φιλοξενούμενες με καλό σερβίς ξαναπήραν κεφάλι και διατηρώντας μια διαφορά ασφαλείας έφτασαν στο 13-8, υποχρεώνοντας το Σκουληκάρη σε εσπευσμένο τάιμ άουτ. Ο Ηρακλής χωρίς να βγάλει το πόδι από το γκάζι έκανε το 20-12. Η ομάδα των Μακεδόνων δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα στην υποδοχή και έτσι ο Γηραιός ισοφάρισε με 25-17 σε 1-1 τα σετ.

Αμφίρροπο ήταν το τρίτο σετ το οποίο οι Μακεδόνες, έπειτα από μάχη πόντο με πόντο, μολονότι βρέθηκαν και πίσω στο σκορ με κατάφεραν τελικά με πιο «καθαρό» μυαλό στα κρίσιμα σημεία να φτάσουν στη νίκη με 25-22, ζευγαρώνοντας τα κερδισμένα τους σετ, 2-1.

Στο τελευταίο σετ ο Γηραιός κυνήγησε την ισοφάριση, όμως οι γηπεδούχες εκμεταλλευόμενες κάποια λάθη των αντιπάλων τους πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και χωρίς να κοιτάξουν ποτέ ξανά πίσω έφτασαν στη νίκη με 25- 17