A2

Μπαλωθιά στα Χανιά

Μπαλωθιά στα Χανιά

Το 3X3 στον Α όμιλο της Α2 των γυναικών πέτυχαν τα Χανιά καθώς οι Κρητικοί  επικράτησαν με 3-0 (25-17, 25-23, 25-14) της Δραπετσώνας και πανηγύρισαν το τρίτο συνεχόμενο 3ποντο της χρονιάς.

Μετά τον Πανελλήνιο και τα Ναυπηγεία σειρά πήρε η Δραπετσώνα. Οι Πειραιώτες αν και πάλεψαν αρκετά την αναμέτρηση και κυρίως στο δεύτερο σετ δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην αγωνιστική ανωτερότητα των Κρητικών που πανηγύρισαν το τρίτο τρίποντο τους στο πρωτάθλημα.

Ο ΣΦΠ Χανιών με τους Καπίρη και Παπαδημητρίου να αποτελούν την αιχμή του δόρατος πήραν τη νίκη, παρέμειναν αήττητοι και προχωράνε ακάθεκτοι προς τον στόχο που έχουν θέσει και δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Αντίθετα η ομάδα του Πειραιά κοίταξε κατάματα τους γηπεδούχους στο δεύτερο σετ το κυνήγησε μέχρι τέλους όμως δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1 με συνέπεια στο τρίτο να καταρρεύσει για να έρθει το εύκολο 25-13 και το 3-0 τα Χανιά.

Χανιά (Ν. Μπουτσουρής) : Ψάρρας, Φίνος, Πούλης, Κουτρουμπάκης, Καπίρης, Παπαδημητρίου, Πολυμερόπουλος (λ), Δεληπρίμης, Μποτζολάκης, Κατσαούνης, Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...