A2

Μπαλοθιές Ρεθύμνου στο Λουτράκι

Μπαλοθιές Ρεθύμνου στο Λουτράκι

O OΠΕ Ρεθύμνου πέρασε νικηφόρα από το Λουτράκι και με το 3-2 επί του Ποσειδώνα κατέκτησε το 2ποντο  στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Α2 γυναικών.

Με ένα πολύτιμο δίποντο επιστρέφει στην Κρήτη ο ΟΠΕ Ρεθύμνου καθώς οι «κυανοκίτρινες» του Μενδρινού κατέκτησαν τη νίκη στις λεπτομέρειες του ταϊ-μπρεϊκ. Ένα παιχνίδι που είχε ένταση και πάθος με τον βοηθώ του Μενδρινού, Μποτονάκη να αποβάλετε στο 3ο σετ, ενώ στο 4ο αποβλήθηκε από τους διαιτητές και η Σουϊτσμέ.

Παρά τις αποβολές και το 2-1 του Ποσειδώνα Λουτρακίου ο ΟΠΕΡ κατάφερε να γυρίσει την αναμέτρηση και με το 19-17 να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη με τους διαιτητές Καραγιαννόπουλο και Κουγιά να κρατάνε στο τέλος του αγώνα τα δελτία από τρεις αθλήτριες της Κρητικής ομάδας (Σουϊτσμέ, Καλορμάκη και Τσελάνη) για υβριστική συμπεριφορά και χειρονομίες προς τους διαιτητές.

Τα σετ: 2-3 (25-9, 18-25,  25-15, 17-25, 17-19)

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ανδρεόπουλος): Θώδη, Γαϊτάνου, Κωστάμη, Μπαχλάβα, Μιχάλα Μ., Δέδε / Μιχάλα Ορ. (λ), Μπεκιάρη, Πατουχέα.

ΟΠΕΡ (Μενδρινός): Κογεράκη, Σουϊτσμέ, Κλεισιάρη, Καφίρη, Τσελάνη, Λιαδάκη / Βροντάκη (λ), Καλορμάκη, Μπέμπη, Πετρακάκη.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...