Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπαλωθιές στο Ρέθυμνο

Μπαλωθιές στο Ρέθυμνο

Ανάλυσε το

Ένα σετ άντεξε την πίεση του Ρεθύμνου η Ηλιούπολη στην Κρήτη, καθώς οι «κυανοκίτρινες» με το 3-1 (25-13, 19-25, 25-17, 25-20) κατέκτησαν ένα πολύτιμο τρίποντο κατά την 6η αγωνιστική…

Την 3η νίκη στο πρωτάθλημα που το κρατά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού πανηγύρισε το Ρέθυμνο. Οι Κρητικές φρόντισαν να παρουσιαστούν σοβαρές και πειθαρχημένες και να κατακτήσουν το τρίποντο που είχαν στόχο από την αρχή και να αισιοδοξούν για την γρήγορη παραμονή τους στην κατηγορία.

Αντίθετα η Ηλιούπολη μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα (3-1 νίκες /ήττες) προσπάθησε να διεκδικήσει τη νίκη ωστόσο παρά το γεγονός πως ισοφάρισε σε 1-1 στο τέλος δεν μπόρεσε να αποκτήσει βαθμολογικό όφελος από την αναμέτρηση.

Τάδε έφη…

Νίκος Ζιώγας (Προπονητής Ρεθύμνου) : «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, κι αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη μας. Ίσως κερδίσαμε πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε, αλλά αυτό οφείλεται και στη δική μας απόδοση και στην συγκέντρωση που είχαμε σ’ όλο το ματς».

Δήμητρα Λυκογιάννη (Προπονήτρια Ηλιούπολης) : «Ήταν σαν μην ήρθαμε ποτέ εδώ. Δεν μας βγήκε τίποτα, δεν λειτούργησε σχεδόν τίποτα σωστά σήμερα. Χάσαμε δίκαια, ωστόσο θέλω να εκφράσω τα παράπονα που έχουμε για τη διαιτησία καθώς πέρα από τα όποια λάθη έκανε μας εκνεύρισε αφάνταστα από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Δεν χάσαμε από την διαιτησία, η οποία όμως πρέπει να είναι πιο προσεκτική».

Με τη γλώσσα των αριθμών

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Καλογριδάκη, Ξαγοραράκη, Ζούνιτς, Χατζάκη Ε –λ / Κιλιζιράκη
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αλέξις, Έντουαρντς, Πατεράκη, Αργυροπούλου –λ, Γεωργίου, Μπανίκα Σ.