Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπαμπαλιούτας : «Καμία βοήθεια από την διοίκηση»

Μπαμπαλιούτας : «Καμία βοήθεια από την διοίκηση»

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον Άρη μίλησε στον Arena FM ο λίμπερο των «κίτρινων» Λάμπης Μπαμπαλιούτας ο οποίος υπογράμμισε πως ο καλύτερα πληρωμένος παίκτης της ομάδας έχει πάρει μόλις το 30% των συμφωνηθέντων…

Η χρονιά μπορεί να ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Άρη και την παραμονή της στην Α1, ωστόσο άπαντες περιμένουν να μάθουν το τι μέλη γενέσθαι από την διοίκηση.

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν όλοι οι παίκτες οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις έπειτα από την περίοδο των εορτών.

«Αύριο είναι η πρώτη μας επαφή μετά από 10 μέρες και είναι πολύ νωρίς για να τελειώσουμε από τώρα. Θα δουλέψουμε σε κάποια κομμάτια και είναι ευκαιρία ιδιαίτερα για τους μικρούς να δουλέψουν κάποια κομμάτια» δήλωσε αρχικά ο λίμπερο του Άρη.

Για τα οικονομικά προβλήματα: « Δεν έχει αλλάξει κάτι και εμείς περιμένουμε κάποια βοήθεια που μπορεί να έρθει από τα ματς του ποδοσφαίρου και δύο ματς του μπάσκετ. Οι πληρωμές είναι πάρα πολύ πίσω και περιμένουμε τους αγώνες μήπως μαζευτεί ένα ποσό και πάρουμε κάποιους μισθούς».

Για τα λεφτά που μαζεύτηκαν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Δυστυχώς ενώ είχε πάρα πολύ κόσμο το γήπεδο δεν μαζεύτηκε το ποσό που περιμέναμε. Έγιναν κάποιες ελάχιστες πληρωμές στο προπονητικό τιμ και οι αθλητές δεν πήραμε τίποτα. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα μαζευτεί για να πληρωθούν κάποιες υποχρεώσεις».

Για την υπομονή που κάνουν οι παίκτες: «Υπάρχει μια καλή ψυχολογία όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι και δεν τα καταφέραμε φέτος καθόλου εύκολα. Ήμασταν απλήρωτοι και κάναμε μισές προπονήσεις. Τώρα που τα καταφέραμε είμαστε ευχαριστημένοι αλλά περιμένουμε και τις υπόλοιπες εξελίξεις από το διοικητικό και το οικονομικό κομμάτι».

Για τις υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν: «Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί πολλές φορές δεν κρατήθηκαν οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί. Έχουν γίνει πολλά λάθη και δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες αλλά δεν είχαμε καμία βοήθεια από την διοίκηση».

Για την επιρροή που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Το ποδόσφαιρο είναι το πρώτο άθλημα και από εκεί έρχονται έσοδα. Αντίθετα φέτος υπήρχαν έξοδα εκεί και για αυτό και εμείς προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Ξεχάσαμε τα προβλήματα που είχαμε και κάναμε το καλύτερο δυνατό».

Για την δουλειά του Μέλκα: «Ο Γιάννης Μέλκας είναι ένας έμπειρος προπονητής και διαχειρίστηκε πολύ καλά την ψυχολογία. Νομίζω έγινε πολύ καλή δουλειά και τα ματς που έπρεπε να πάρουμε τα πήραμε».

Για το τι εύχεται : «Ο Άρης είναι όλα τα αθλήματα και το βόλεϊ έχει φέρει επιτυχίες. Έχουμε μια προϊστορία και επειδή έχουν πέσει τα μπάτζετ, αν έρθουν κάποιοι άνθρωποι και βοηθήσουν μπορεί να γίνει ένα νοικοκύρεμα και να κοιτάξουμε ψηλά».

Για τα χρήματα που χρωστάει η ομάδα: «Ο πιο πληρωμένος είναι περίπου στο 30%. Το μπάτζετ πήγε τόσο πίσω με το λάθος που έχει γίνει στο κομμάτι της χορηγίας».