Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Beauty day για την MVP Τσβετάνοβα

Beauty day για την MVP Τσβετάνοβα
Η Βουλγάρα διαγώνια του Πανναξιακού, Γκραμπριέλα Τσβετάνοβα με 27 πόντους στο ντέρμπι με τη Σαντορίνη αναδείχθηκε MVP και εκτός του τίτλου κέρδισε μία δωρεάν περιποίηση μαλλιών-νυχιών από το κομμωτήριο Royal Beauty.
“Προφητική” αποδείχθηκε η φωτογραφία εξωφύλλου στον προσωπικό λογαριασμό της Τσβετάνοβα στο FACEBOOK, όπου η Βουλγάρα άσος “δείχνει τα (περιποιημένα) νύχια της”, ασφαλώς δείγμα γυναικείας φιλαρέσκειας, αλλά και… έμμεσο μήνυμα προς τις αντιπάλους της. “Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη που αναδείχτηκα MVP. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Θα βάλω τα δυνατά μου να ξαναβγώ MVP” δήλωσε η “Γκάμπι” στο www.volleyplanet.gr, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της προσεχούς εκτός έδρας αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο.Και για όσους δεν γνωρίζουν πολλά  για την ξένη άσο του Πανναξιακού, που μπήκε τόσο δυναμικά στη φετινή σεζόν,  αξίζει να πούμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή παίκτρια που, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες.Η διεθνής πρώην διαγώνια της ρουμανικής Τάργκου Μούρες, που μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραία με την ίδια επιτυχία, πανηγύρισε με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, 3 νταμπλ, ενώ ήταν φιναλίστ Κυπέλλου με την Λέφκσι Σόφιας.
Σε διεθνές επίπεδο, πέρα από τις συmμετοχές της στο Challenge Cup και τον κατέλαβε την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα junior το 2009.Όσο πάντως κι αν η Τσβετάνοβα ισχυρίζεται ότι ως γυναίκα αθλήτρια δεν της αρέσει να μπερδεύει τις δύο αυτές όψεις της προσωπικότητάς της, ετοιμάζεται να αφεθεί στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του Royal Beauty, του Μάριου Βαθρακοκοίλη και μάλιστα δηλώνει “ανοικτή” σε νέες προκλήσεις. «Ίσως δοκιμάσω ένα διαφορετικό χτένισμα… Η ομορφιά όμως μιας αθλήτριας και η αγωνιστική εμφάνιση στο τάραφλεξ, είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Φυσικά και υπάρχει διαχωρισμός…” τόνισε η μεγάλη πρωταγωνίστρια της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, που κλείνοντας ευχήθηκε ” οι φαν της ομάδας μας να είναι διαρκώς κοντά μας και να τους παρουσιάζουμε… όμορφο βόλεϊ!”
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...