DARK ROOM

Μπερναρντίνιο ο τριαθλητής (φωτό)

Μπερναρντίνιο ο τριαθλητής (φωτό)

Σε αγώνα τριάθλου στο Ρίο ντε Τζανέιρο συμμετείχε την περασμένη Κυριακή ο εκλέκτορας των “βερντεόρο”, Μπερνάρντο Ρεζέντε.

Για το Βραζιλιάνο ομοσπονδιακο τεχνικό της “σελεσάο” το βόλεϊ είναι όλη του η ζωή, ωστόσο σε παλιότερες δηλώσεις του ο Μπερναρντίνιο είχε αποκαλύψει πως μεγάλο πάθος του ήταν το ποδήλατο.

bernardinho2

Στα 55 του χρόνια λοιπόν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Rexona που είναι επικεφαλής της βραζιλιάνικης Λίγκας, τις τελευταίες μέρες άρχισε να προπονείται στο τρίαθλο ενόψει της συμμετοχής του στον αγώνα “Sprint Ρίο”που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Bernardinho1

Ο αγώνας περιλάμβανε αρχικά 750μ κολύμβηση, στη συνέχεια 20χιλιόμετρα ποδήλασία και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο. «Άρχισα να κάνω ποδήλατο για να απελευθερωθώ λίγο από το άγχος των αγώνων και έτσι διατηρούμαι σε καλή φόρμα. Στη συνέχεια με τις παραινέσεις των φίλων μου, δήλωσα συμμετοχή και στο τρίαθλο, ξεκινώντας με την κολύμβηση, αλλά θέλω λίγο βλετίωση. Είμαι αρκετά εξαντλημένος, αλλά τα πήγα καλά στος τέλος αυτής της πρόκλησης” δήλωσε στην ιστοσελίδα   globo.com o πολυνίκης τεχνικός μετά τον αγώνα.