Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπήκε ξανά «σπίτι» του ο Φίλιππος Βέροιας (fot)

Μπήκε ξανά «σπίτι» του ο Φίλιππος Βέροιας (fot)

Με μεγάλη όρεξη, λαχτάρα αλλά και πολλά χαμόγελα η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας επέστρεψε από σήμερα ξανά στην φυσική της έδρα, έπειτα από περίπου 3 μήνες απουσίας με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

filippos_proponisi_4

Το ραντεβού στο κλειστό της Βέροιας «Δ. Βικέλας» είχε οριστεί από νωρίς το απόγευμα, προκειμένου όλα τα μέλη των «ερυθρόλευκων της Βέροιας (διοίκηση, αθλητές, τεχνικό επιτελείο και άλλοι συντελεστές της ομάδας), να υποβληθούν σε rapid tests ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19, από το συνεργείο της μικροβιολόγου Βαχτσεβάνου Θεοδώρας που επισκέφτηκε το κλειστό.

pitoulias_test

Ακολούθησε η καθιερωμένη προπόνηση στο «μεταμορφωμένο» σπίτι της ομάδας, έπειτα από τις απαραίτητες εργασίες που έγιναν το περασμένο διάστημα, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleylegaue. Ένα ματς με ξεχωριστή σημασία, καθώς θα είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας της Volleyleague στην ιστορία του Φίλιππου Βέροιας.

filippos_proponisi_5

Παρουσία του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Πιτούλια, του γενικού αρχηγού, Λεωνίδα Ξανθόπουλου και του team manager, Δημήτρη Αναστασίου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, από την οποία απουσίαζε μόνο ο Στέλιος Τζιουμάκας, που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο.
«Επιτέλους γυρίσαμε στο «σπίτι» μας, εδώ που θα παίζουμε τα παιχνίδια μας και θα μπούμε σε ένα ρυθμό. Για το πρώτο παιχνίδι, δε νομίζω πως θα παρουσιαστούμε στο βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε, αφού μετά από περίπου ένα μήνα προπονήσεων δεν δώσαμε κάποιο φιλικό να τεστάρουμε που βρισκόμαστε. Ελπίζουμε στις επόμενες εβδομάδες όμως να βρούμε το ρυθμό μας και να εμφανιστούμε ως ομάδα, όπως είμασταν προ της διακοπής του πρωταθλήματος» τόνισε ο τεχνικός κ. Σωκράτης Τζιουμάκας, έχοντας στο πλευρό του το συνεργάτη του, Τάκη Χριστοφορίδη.

filippos_proponisi 2

Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς άσος της ομάδας, Πάνος Βαρβεσιώτης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του κατά την παρθενική του επίσκεψη στο «ΔΑΚ Δ. Βικέλας» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. «Παρά την απόχη περίπου τριών μηνών που είχα προσωπικά από την αγωνιστική δράση, προσαρμόστηκα πολύ εύκολα στη νέα μου ομάδα, καθώς είμαι σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον, αφού με τα περισσότερα παιδιά υπήρξαμε στο παρελθόν συμπαίκτες η γνωριζόμαστε από παλιά. Η διοίκηση είναι πολύ οργανωμένη και όλο αυτό το διάστημα φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα. Κάναμε προπονήσεις, τα βάρη μας και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Περιμένω ασφαλώς ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς οφείλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και γενικά να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να έχουμε μία καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

filippos_varvesiotis_test

Νωρίτερα εξάλλου ο κ. Πιτούλιας, αφού καλωσόρισε την ομάδα ξανά στο «Δ. Βικέλας», τους ρώτησε με ενδιαφέρον αν αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με μια σειρά διαδικαστικών θεμάτων λόγω lockdown και, αφού δεσμεύτηκε πως η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε ανάγκη που τυχόν παρουσιαστεί στην “οκογένεια” του Φιλίππου Βέροιας, ζήτησε απ’ όλους να συνεχίσουν να δείχνουν το ίδιο πάθος και μαχητικότητα σε κάθε αγώνα που ακολουθεί.

filippos_proponisi_3