Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπολέτου: «Όπλο μας η ομοιογένεια»

Μπολέτου: «Όπλο μας η ομοιογένεια»

Με ανυπομονησία και ενθουσιασμό περιμένουν όλοι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων να ξεκινήσει η περιπέτεια τους στο πρωτάθλημα της Α1. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη για πρώτη φορά στην ιστορία της,  θα αγωνιστεί στα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ με αντίπαλο στην πρεμιέρα τον γειτονικό Αίαντα Εύοσμου(22/10-18.00), και μια από τις μεγάλες… ελπίδες του συλλόγου για καλή πορεία που θα συνοδευτεί με την πολυπόθητη παραμονή, είναι η εξαιρετική διαγώνια, Κατερίνα Μπολέτου.

boletou-kaltantze-900876

Η 22 χρόνη αρχηγός (1.82), κορυφαία σκόρερ της Ελπίδας που «πυροβολεί» ασταμάτητα τα αντίπαλα μπλοκ, επίλεκτο μέλος της περυσινής «πράσινης συμμορίας» που οδήγησε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με εκπληκτικό σερί αποτελεσμάτων από την Α2 στην Α1,  στις δηλώσεις της  στον Volleyplanet εστίασε στην ομοιογένεια και στον ελληνικό κορμό (μία ξένη) που διαθέτει η νεοφώτιστη ομάδα:

«Στόχος μας είναι η παραμονή και φυσικά η καλύτερη δυνατή πορεία. Βασιζόμαστε στην συνοχή και την ομοιογένεια μας. Είμαστε παίκτριες που παίζουν χρόνια μαζί και έτσι με τις φετινές προσθήκες που έγιναν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

elpida-boletou-34567890

Η διοίκηση προσπαθεί πολύ για μας κι εμείς με την σειρά μας είμαστε ενθουσιασμένες. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Καλό πρωτάθλημα με υγεία να έχουμε.»

Elpida kleisto oles mazi-0987655

Στην Ελπίδα αγωνίζεται και η αδελφή της, Μαρία Μπολέτου που είναι κεντρική (1μ84).Όσον αφορά τις φετινές μεταγραφές της Ελπίδας στην Α1 αποκτήθηκαν οι Αλεξία Καλανταρίδου, (ρούκι 2015-16 από τον Άρη) η έμπειρη διαγώνια Εύη Γεροβασιλείου από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό,οι νεαρές Βίκυ Καλαϊτζάκη και Αννα Μυλωνά και η Αμερικανίδα πασαδόρος Σιέρα Γουίλσον απο το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.

elpida_ampelokipon 5