Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Bόμβα με Ντόκιτς από Φοίνικα Σύρου

Bόμβα με Ντόκιτς από Φοίνικα Σύρου

Πιστός στην υπόσχεσή του ότι θα επιστρέψει στην Σύρο έμεινε ο Τόμισλαβ Ντόκιτς καθώς ο Σέρβος συμφώνησε με τον Φοίνικα που τάραξε τα νερά της Volleyleague ανακοινώνοντας την απόκτηση του 32χρονου διεθνή διαγώνιου…

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Τόμισλαβ Ντόκιτς πραγματοποίησε ο Φοίνικας Σύρου. Οι «πειρατές» των Κυκλάδων ανακοίνωσαν την επιστροφή του Σέρβου άσου που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας και έστειλαν στα ουράνια τους φιλάθλους τους.

Μεταγραφή που ταράζει τα νερά της Volleyleague και που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες σε όλους στο νησί αφού πλέον η ομάδα αποκτά δυναμική και κοιτά με περισσότερη αισιοδοξία την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

«Με μεγάλη χαρά σας κάνουμε γνωστή τη συμφωνία μας με τον φυσικό μας… αρχηγό τον Tomislav Dokic. Ο Αθλητής επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα και το νησί που του έχει προσφέρει τόσες μεγάλες και ωραίες στιγμές, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στον Φοίνικα.

Πλέον το ρόστερ ολοκληρώθηκε με τον παίκτη… κλειδί κι όλοι ελπίζουμε για μία ακόμη συναρπαστική σεζόν. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε τόσο τον Ντόκιτς όσο και στο υπόλοιπο ρόστερ, να υπάρχει υγεία πάνω από όλα και όλοι μαζί να πάμε τον Φοίνικα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το βιογραφικό του Φυσικού αρχηγού του Φοίνικα
2017/18 Kielce, Poland
2016/17 Baniyas, UAE
2014/16 Syros Foinikas, Greece
2013/14 G.A.S Pamvochaikos, Greece
2012/13 Dorozhnik Krasnoyarsk, Russia
2011/12 Syros Foinikas, Greece
2010/11 Bastia Umbra, Italy
2004/2010 Crvena Zvezda BEOGRAD, Serbia

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...