ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μπονιφάντε : «Το δεύτερο σετ ήταν το κλειδί»

Μπονιφάντε : «Το δεύτερο σετ ήταν το κλειδί»

Στο δεύτερο σετ στάθηκαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντάντε Μπονιφάντε και ο πασαδόρος της Εθνικής Μάρκος Γαλιώτος, το οποίο αν η Ελλάδα κατακτούσε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά απέναντι στη Τουρκία. Ωστόσο και οι δύο τόνισαν ότι η Εθνική ομάδα έπαιξε το καλύτερό της βόλεϊ εδώ στο Ισραήλ και έδωσαν το σύνθημα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ρουμανία.

«Το δεύτερο σετ ήταν το κλειδί. Ήμασταν μπροστά για μεγάλο διάστημα στο σετ, αλλά μετά κάναμε κάποια λάθη και η Τουρκία τα εκμεταλλεύτηκε. Σε αυτό το επίπεδο αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται. Στη συνέχεια η Τουρκία ανέβηκε ψυχολογικά, πίεσε από το σερβίς που είναι το δυνατό της σημείο. Θεωρώ πως κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και ας χάσαμε. Πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και αύριο απέναντι στην Ρουμανία» είπε ο Ντάντε Μπονιφάντε, ενώ ο Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε:

«Θεωρώ πως έπρεπε να πάρουμε το δεύτερο σετ. Κάναμε τρία λάθη με λάθος συνεννόηση στη πάσα σε αυτό το σετ. Αν δεν τα κάναμε αυτά θα παίρναμε το σετ. Κάναμε ένα πάρα πολύ παιχνίδι και δώσαμε το 100%. Παλέψαμε κάθε φάση αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που μας πίεσε πολύ από το σερβίς. Πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο αύριο απέναντι στην Ρουμανία για να πάρουμε τη νίκη».