BEACH VOLLEY

Μπορούσαν και παραπάνω (Foto)

Μπορούσαν και παραπάνω (Foto)

Τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κλάγκενφουρτ γνώρισαν οι Αρβανίτη /Τσιαρτσιάνη καθώς έχασαν με 2-0 από τις Γερμανίδες Λούντβιχ/Βάλκενχορστ και πλασαρίστηκαν στην 5η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος….

Το όνειρο της 4άδας για τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη «χάθηκε» στην κεντρική αρένα του Κλάγκενφουρτ. Παρουσία 5000 και πλέον θεατών που μετέτρεψαν τους αγώνες σε ένα απίστευτο πάρτι, η Εθνική μας ομάδα, ίδρωσε, πάλεψε, αλλά έχασε από τις Γερμανίδες Λούντβιχ/Βάλκενχορστ που εξασφάλισαν την πρόκριση και άφησαν την 5άδα στις ελληνίδες.

Ένα παιχνίδι που κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο σετ και που οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη προηγήθηκαν μέχρι τα μισά, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την εντυπωσιακή τους προσπάθεια.

Άκρως συναρπαστικό ήταν το πρώτο σετ της αναμέτρησης με τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη να φθάνουν στο 12-9 και να δημιουργούν προϋποθέσεις έκπληξης στην κεντρική αρένα του Κλάγκενφουρτ εν μέσω ενός μεγάλου πάρτι που ξεκίναγε στις εξέδρες από τους Αυστριακούς θεατές.

Ωστόσο οι Γερμανίδες Λούντβιχ, Βάλκενχορστ εκμεταλλευόμενες τα λάθη της ελληνικής ομάδας και την αναποτελεσματικότητα στις επιθέσεις έτρεξαν ένα σερί 6-1 κάνοντας το 16-13.  Η Βίκυ και η Μαρία μείωσαν σε 18-17 και σε 20-19, όμως η Βάλκενχορτς έκανε το 21-19 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι Γερμανίδες ξεκίνησαν καλά προηγούμενες με 2-0 και 4-1 με άσο της Βάλκενχορστ, η Αρβανίτη με άσο μείωσε σε 4-3 για να ισοφαρίσουν οι ελληνίδες σε 7-7 με εξαιρετικό μπλοκ της Μαρίας.

Κάπου εκεί όμως ήταν και η τελευταία επαφή με το σκορ για την  Εθνική μας ομάδα αφού η Λούντβιχ/Βάλκενχορστ έκαναν  το 10-7 και με αποτελεσματικές επιθέσεις λίγο αργότερα το 12-8. Το ταϊμ – άουτ για τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς το σκορ ανέβηκε στο 15-09.

Παρά και το 2ο ελληνικό ταϊμ-άουτ δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι καθώς οι Γερμανίδες έδειξαν σοβαρές και περισσότερο δυνατές πάνω στο φιλέ έφθασαν εύκολα στο 21-12 και το 2-0 που τις χάρισε την πρόκριση  στα ημιτελικά του τουρνουά.

Παρά την ήττα το ελληνικό δίδυμο καταχειροκροτήθηκε από τους 5.000 και πλέον φίλους του beach volley που παρακολούθησαν τον αγώνα δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.

FOTO

maria-vicky-fash-klagenfurt-2015 tsiartsian-ypodoxh-klagenfurt-2015 vicky-maria-pagos-klagenfurt-2015