A2

Μπούτος ο Α’ στον Περσέα

Μπούτος ο Α’ στον Περσέα

Με προπονητή τον Χρήστο Πάτρα, στον φετινό Περσέα θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από τα αγαπημένα παιδιά του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα. Ένα από αυτά είναι ασφαλώς και ο θηριώδης (2.03μ) διαγώνιος Αλέξανδρος Μπούτος, ο οποίος αποτελεί το πρώτο φετινό απόκτημα της ομάδας της Περαίας.

Από τις δηλώσεις του άλλωσετ ο τεχνικός της νεοφωτιστης ομάδας έδειξε πως θα εμπιστευτεί το 18χρονο διεθνή της Εθνικής Παίδων με «κλειστά μάτια» για το ρόλο του «μπόμπερ» στην προσπάθεια για διάκριση στην Α2 Ανδρών.

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την συνεργασία μας με τον Αλέξανδρο. Πέρα από ένας θαυμάσιος με υψηλές προδιαγραφές αθλητής ειναι και ένα παιδί χαμηλών τόνων, από μία εξαιρετική οικογένεια, με ήθος και πετυχημένος μαθητής. Για αυτό και το ξεκίνημα της ομάδας μας απο τον Αλέξανδρο, έχει μεγάλη σημασία για μένα και για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια” τόνισε ικανοποιημένος ο καταξιωμένος τεχνικός.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...