A2

Μπουτσουρής: Κρατήσαμε το επίπεδό μας

Μπουτσουρής: Κρατήσαμε το επίπεδό μας

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και την σοβαρότητα που αντιμετώπισαν τον αγώνα με τα Ναυπηγεία δήλωσε ο Νίκος Μπουτσουρής.

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να ήταν μεγάλη μεταξύ Χανίων και Ναυπηγείων καθώς οι στόχοι και οι φιλοδοξίες των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Κρητικούς να φανούν σοβαροί και να πάρουν εύκολα το τρίποντο.

Ο Νίκος Μπουτσουρής αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε «Εννοείται πως στόχος μας ήτα οι 3 πόντοι. Ξέραμε την δυναμικότητα του αντιπάλου, ξέραμε ότι στα χαρτιά ήμασταν καλύτεροι, αλλά από εκεί και μετά επειδή όλα αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο, εμείς πρέπει να βρίσκουμε στόχους σε κάθε παιχνίδια για να μπορούμε να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Εμένα αυτό μου άρεσε στο παιχνίδι μας. Ότι κρατήσαμε το επίπεδό μας. Παίξαμε στο δικό μας επίπεδό μας και αυτό με ευχαριστεί».

Όσο για το αν ο ΣΦΠ Χανίων είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο ο τεχνικός των Κρητικών δήλωσε «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να γίνουμε καλή ομάδα και μέσα από τα παιχνίδια θέλουμε να αποδεικνύουμε στο γήπεδο πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Τώρα αν φθάσουμε στον στόχο μας στο τέλος είναι πολύ μακριά ακόμη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά να γινόμαστε καλύτεροι».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...