Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπραμπίλα και με τη βούλα στα «πράσινα»

Μπραμπίλα και με τη βούλα στα «πράσινα»
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της Βραζιλιάνας διαγώνιας/ακραίας, Μαριάνα Μπραμπίλα.
Όπως σας είχε ενημερώσει το Volleyplanet.gr, η ταλαντούχα άσος αποκτήθηκε ενισχυτικά για να βοηθήσει την ομάδα των ‘πρασίνων’ στν Ευρώπη αλλά και να ισχυροποιήσει το σύνολο του Οικονόμου συμπληρώνοντας με την άφιξή της μια άκρως ανταγωνιστική 14άδα.

Η 22χρονη διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, αποφοίτησε από το Georgia Tech και σε δήλωσή της στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού είπε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει πολλά και θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας όσο το επιτρέπει η κατάσταση λόγω του covid. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ: 
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διαγώνια Μαριάνα Μπραμπίλια για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Η νεαρή Βραζιλιάνα με ύψος 1,83 θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα που αποφοίτησαν από τα αμερικανικά πανεπιστήμια και αναμένεται να ενισχύσει επιθετικά το «τριφύλλι» ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι του.