ΔΙΕΘΝΗ

Μπράντεφερ τελικού για Χριστοφιδέλη-Στράντζαλη

Μπράντεφερ τελικού για Χριστοφιδέλη-Στράντζαλη

Σε έβδομο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο προς τον μεγάλο τελικό του Κυπριακού πρωταθλήματος Ανόρθωση και Παφιακός συνεχίζοντας έτσι και τις εξαιρετικές τους μονομαχίες στα ημιτελικά…

Κώστας Χριστοφιδέλης και Θανάσης Στράντζαλης έχοντας πλέον φθάσει την σειρά των αγώνων στο 3-3 είναι έτοιμοι για τον «μεγάλο» τελικό που θα φιλοξενηθεί στο Θεμιστόκλειο με τους «κυανόλευκους» της Αμμόχωστου να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 1-1 νίκες στους μεταξύ τους αγώνες και ρίχθηκαν αντιμέτωπες στα ημιτελικά της διοργάνωσης με τον Χριστοφιδέλη να έχει το αβαντάζ.

Ωστόσο ο Θανάσης Στάντζαλης φρόντισε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ανόρθωσης και σε συνδυασμό με νέα νίκη στην Πάφο, ο Παφιακός να προηγηθεί στις νίκες με 3-1 και χρειαζόταν μία ακόμη για να βρεθεί στον τελικό.

Ο Χριστοφιδέλης και οι παίκτες του όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με δύο αγώνες που κέρδισαν με 3-2 (εντός και εκτός) έφεραν τη μάχη στα με τον Χριστοφιδέλη να ανακτά εκ νέου το αβαντάζ έδρας…

Αυτή τη φορά όμως της Παρασκευή στο Θεμιστόκλειο ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό με  την περσινή πρωταθλήτρια Ομόνοια να περιμένει τον αντίπαλο της!