Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιούρισιτς : «Τα λάθη μας κόστισαν»

Γιούρισιτς : «Τα λάθη μας κόστισαν»

Τα πολλά λάθη ήταν αυτά που κόστισαν τη νίκη στον Φοίνικα Σύρου σύμφωνα με τον Κροάτη τεχνικό των “Πειρατών” Ιγκόρ Γιούρισιτς, αλλά και τον Καναδό κεντρικό Αντρέ Μπράουν που πλέον κοιτάνε τα play-off.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Φοίνικα Σύρου Ιγκόρ Γιούρισιτς τόνισε :«Δεν πρέπει να μείνουμε στο πέμπτο σετ, αλλά στο πρώτο και στο δεύτερο. Κάναμε πολλά λάθη σε αυτό το διάστημα. Προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 17-13 και κάναμε τα πάντα για τον αντίπαλό μας να μπει πάλι στη διεκδίκησή του. Το καλό είναι ότι από το τρίτο σετ και μετά μειώσαμε τα λάθη. Είναι το πρώτο σετ που μας κόστισε και εκεί ήταν η διαφορά. Ήμασταν εξαιρετικοί στην υποδοχή σήμερα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Με αυτό το σύστημα του πρωταθλήματος τα πλέι οφ έχουν ήδη ξεκινήσει».

Ο Καναδός κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Αντρέ Μπράουν είπε: «Δεν παίξαμε τόσο καλά, κάναμε αρκετά λάθη και μας κόστισαν. Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός. Έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα, το πιστεύουμε όλοι μας και θα συνεχίσουμε την δουλειά. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε».