ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπρατόεφ: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 100% το πρωτάθλημα»

Μπρατόεφ: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει 100% το πρωτάθλημα»

Το καλοκαίρι ο Γκεόργκι Μπρατόεφ μαζί με τον αδερφό του Βάλεντιν βρέθηκαν μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, με τον πρώτο την τελευταία στιγμή να αποδέχεται την πρόταση της πρωταθλήτριας Ιταλίας Τρεντίνο, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο του όνειρο.

Κι επειδή η… μοίρα τα έφερε έτσι ανάποδα, στην πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Τρεντίνο του… Μπρατόεφ έπεσε στον όμιλό του και ο διαθνής πασαδόρος ήρθε  ως αντίπαλος στο PAOK Sports Arena.

bratoev_georgiefΟ Μπρατόεφ με τον συμπατριώτη του Γκεοργκίεφ

Το Volleyplanet.gr βρέθηκε στο Παλατάκι και έμαθε το λόγο που χάλασε ο «γάμος» με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Μεταξύ άλλων ο Μπρατόεφ έσταξε… μέλι μιλώντας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και συμπατριώτη του, Νίκι Ζελιάσκοφ, ενώ χωρίς φόβο και με πολύ… πάθος έκανε την πρόβλεψή του για τον πρωταθλητή του φετινού πρωταθλήματος!

Απολαύστε τη συνέντευξη του διεθνή άσου της Τρεντίνο:

V.P: Έχετε ξεκινήσει με 2×2 στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει ο στόχος του Φάιναλ-4;

Γκ. Μπρατόεφ: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, που μας δίνει φτερά να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς από την αρχή σε μια δυνατή έδρα όπως αποδείχτηκε αυτή του ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ούτε εμείς ούτε ο ΠΑΟΚ. Είναι νωρίς να μιλάμε για το F-4 αλλά ψάχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε καλύτερα και να κερδίζουμε και ίσως φτάσουμε μέχρι τέλους».

V.P: Πώς σου φάνηκε η ατμόσφαιρα στο PAOK Sports Arena;

Γκ. Μπρατόεφ: «Ήταν ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, απίστευτοι οι οπαδοί και όλοι το ευχαρίστηθηκαν. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά ήταν λίγο «επιθετικοί» αλλά αυτή η ατμόσφαιρα αρέσει στους παίκτες. Όλοι προτιμούμε γεμάτα γήπεδα που δίνουν ενέργεια και θαυμάζουν την κερκίδα».

V.P: Ήσουν πολύ κοντά το καλοκαίρι να έρθεις στον ΠΑΟΚ; Τι συνέβη και «χάλασε»;

Γκ. Μπρατόεφ: «Ήμουν όντως πολύ πολύ κοντά να έρθω με τον αδερφο μου τον Βάλεντιν στον ΠΑΟΚ εξαιτίας του Νίκι, που τον ξέρουμε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μας αρέσει σαν προπονητής και σαν άνθρωπος. Αλλά ήρθε ξαφνικά η πρόταση της Τρεντίνο και ήταν ένα όνειρό μου να αγωνιστώ στο ιταλικό πρτάθλημα».

V.P: Και τώρα πώς τον βλέπεις τον ΠΑΟΚ και τι εύχεσαι στον κόουτς;

Γκ. Μπρατόεφ: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει το πρωτάθλημα, ξέρω τον Νίκι και τη δουλειά του και είμαι 100% βέβαιος. Έχει κάνει καλή ομάδα και θα φέρει σπουδαια αποτελέσματα. Επίσης, νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να περάσει στην επόμενη φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

V.P: Παρόλα αυτά υπάρχει περίπτωση να σε δούμε κάποια στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Γκ. Μπρατόεφ: «Πριν χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Ξέρω και από τον Τζούριτς και από τον Ούρναουτ. Η ατμόσφαιρα είναι τέλεια στα γήπεδα, έχει καλό καιρό η Ελλάδα και νομίζω είναι τέλειο μέρος να δουλεύεις και να ζεις. Γιατί όχι μια μέρα…».

V.P: Τι θα κάνει η Τρεντίνο στο ντέρμπι με τη Μόντενα (22/11);  

Γκ. Μπρατόεφ: Η Μόντενα είναι πολυ καλή ομάδα, ακόμα καλύτερη από πέρυσι αλλά πιστεύω θα νικήσουμε 3-2 ή 3-1. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο φέτος αλλά μπορώ να σου πω ότι στόχος για την Τρεντίνο είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι».