Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπροστάρηδες και στις συναυλίες οι «Πειρατές»

Μπροστάρηδες και στις συναυλίες οι «Πειρατές»

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης προσκεκλημένος του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της εποχής του Κωνσταντίνος Αργυρός, παρουσια και του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή, Αγγελου Μπασινα.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου θέλοντας να ικανοποιήσει και εκτός γηπέδων τους φίλους της ομάδας, διοργάνωσε συναυλία στον χώρο πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου». Ο Έλληνας τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους. Οι φίλοι της ομάδας, αλλά και φαν του τραγουδιστή ακολούθησαν τον ρυθμό και όλοι μαζί είπαν το «όσα νιώθω», «Στη δική μου αγκαλιά», το «κατάφερες» αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Επίσης, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήταν οι Otherview και με τη νέα τους επιτυχία «Τώρα ή ποτέ” ξεσήκωσαν με την σειρά τους το κοινό της Σύρου. Ακόμη τραγούδησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου  που έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Voice».

Τέλος, η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στον χώρο πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου», για τη Συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.