CEV CUP

Cev Cup: Μία ανάσα από τον τελικό οι «Άγγελοι» της Σπανού

Cev Cup: Μία ανάσα από τον τελικό οι «Άγγελοι» της Σπανού

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του φετινού CEV Cup γυναικών πραγματοποίησε την Τρίτη η γαλλική Μπεζιέ, καθώς η ομάδα της διεθνούς μας ακραίας, Άννας Σπανού επιβλήθηκε στον εντός έδρας α’ ημιτελικό της διοργάνωσης με 3-2  (25-20, 13-25, 18-25, 25-22, 15-13) της τουρκικής Γαλατασαράι.

Στο συναρπαστικό αγώνα οι Άγγελοι της Μπεζιέ, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 από τις Τουρκάλες κατάφεραν με MVP την Αμερικανίδα Μπράουν (17π) και 19p από την Αργεντίνα Νίζετιτς να φτάσουν στην ανατροπή και στη σπουδαία νίκη.

Η Σπανού αγωνίστηκε στο παιχνίδι ως αλλαγή για δύο σετ (2ο, 3ο) και σημείωσε έναν πόντο με 1/4 επιθέσεις (25%υπ). Τοπ σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Ουκρανή Ρίχλιουκ των φιλοξενούμενων με 32π, ενώ άλλους 26 πρόσθεσε η Ρωσίδα Κοσέλεβα.

Οι Γαλλίδες καλούνται πλέον στη ρεβάνς του Burhan Felek της Κωνσταντινούπολης να πάρουν στις 3 Μαρτίου το θετικό αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει το πολύτιμο εισιτήριο για τον τελικό της φετινής διοργάνωσης.

Σήμερα Τετάρτη στο δεύτερο ημιτελικό, η ιταλική Μόντσα θα αντιμετωπίσει τη σκηνή OBRENOVAC την Τετάρτη στις 18:00 (CET).