ΑΓΩΝΕΣ

Χαλαρά στους «8» ο Παναθηναϊκός

Χαλαρά στους «8» ο Παναθηναϊκός

Ανάλυσε το

Σε ένα ματς γιορτή για το Μεσσηνιακό βόλεί η Καλαμάτα ’80 έχασε από τον Παναθηναϊκό με 3-0 στο Κλειστό της Παραλίας, για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καλαμάτα ’80 ξεκίνησε με ενθουσιασμό και στο πρώτο σετ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ωστόσο, η εμπειρία και η ποιότητα του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που μέτρησε και οι «πράσινοι» πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού. Τέλος πρώτου σετ 21-25 για τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο σετ, οι γηπεδούχοι μέχρι το 16-16 είχαν από κοντά τους φιλοξενούμενους, όπως ο Παναθηναϊκός από εκείνο το σημείο και μετά πάτησε γκάζι (16-19). Ο Πανταλέων έκανε το 19-22, η Καλαμάτα 80 προσπάθησε να μειώσει με το Μανιατέα λίγο αργότερα (20-23) αλλά οι «πράσινοι» έκανεναν το 0-1 (21-24) καταχειροκροτούμενοι από τους φιλάθλους τους που έδωσαν δυναμικό παρών στην κερκίδα.

Στο δεύτερο σετ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χτίσει διαφορά από νωρίς με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να κάνει αλλαγές (3-7, 8-16). Οι γηπεδούχοι δεν μπορουσαν να ακολυθήσουν και το σετ ολοκληρώθηκε 14-25 (0-2).

Παρόμοια η εικόνα και στο τρίτο σετ με τους «πράσινους» να ξεκινάνε δυνατά στο μπλοκ (0-2,3-7) και την Καλαμάτα ’80 να μειώνει (9-11, 12-14). Ο Μανιατέας δεν απέφυγε την κόκκινη κάρτα καθώς μίλησε στην κερκίδα ενώ η διαφορά είχε ανοίξει σε 12-18 με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται  17-25.

Τάδε έφη…

Χρήστος Δημητρακόπουλος: «Καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σε αυτόν τον αγώνα-γιορτή όμως προτεραιότητα ήταν να γεμίσει το γήπεδο και πραγματικά η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Παίξαμε πολύ σοβαρά γιατί θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που είναι πάντα κοντά μας και τον κόσμο της Καλαμάτας που ήρθε σήμερα στο γήπεδο».νεται 17-25.

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 21-25, 14-25, 17-25

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Δημητρακόπουλος) : Μπουσούνης, Μανιατέας, Μάνα, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Εξαρχέας λ/, Σκαρτσίλης Γρ. λ/, Αποστολόπουλος, Βλάσσης Σκαρτσίλης Δ., Γιατράκος, Χανδρινός
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μπέλος, Πανταλέων, Μαρούλης, Γκιμαράες, Κανέλλος, Σούρδι, Πολυχρονιάδης λ/, Μπούρας λ/, Φερέιρα, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Ρούσης, Αγγελής