A2

«Χάλκινος» ο Ηρακλής Κηφισιάς στο «Ι. Μαλακατές»

«Χάλκινος» ο Ηρακλής Κηφισιάς στο «Ι. Μαλακατές»

Την 3η θέση στο τουρνουά “Ι. Μαλακατές” που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος” κατέλαβε ο Ηρακλή Κηφισιάς επικρατώντας με 3-0 (25-21, 25-15, 25-) του ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας.

Στον μικρό τελικό του τουρνουά  ομάδα της Κηφισιάς, αν και ομάδα της Α2 κατηγορίας απέδειξε αυτό που για τους φίλους του βόλεϊ αποτελεί… κοινό μυστικό. Ότι δηλαδή η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη με Κουτουξίδου, Κοσμά, Κωνσταντίνου δικαιούται μία θέση στα «σαλόνια» της Α1 Γυναικών και ό,τι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ.

Ο Ηρακλή Κηφισιάς, παρουσία μεταξύ άλλων θεατών των άρτι αφιχθέντων διεθνών από την Κοζάνη, Ανδρέα Φράγκου και Γιώργου Πετρέα, κόντρα στην μαχητική νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου που αρκέστηκε στην 4η θέση, απειλήθηκε μόνο στο τρίτο σετ όταν οι αντίπαλες μείωσαν σε 21-19, αλλά τελικά λύγισαν στην πίεση των πιο έμπειρων αντιπάλων τους που από λάθος επίθεση της Φαμπιάν.

koutouxidou_malakates

Ηρακλής Κηφισίας (Χουντουμάδης) Κοττά (λ), Κωνσταντίνου, Βογιατζόγλου Ι., Κοσμά, Κουτουξίδου, Χουντά, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη, Λαμπρινίδου, Βογιατζόγλου Αθ. , Γιαννέλου, Λύρα (λ)

ΑΣΠ Θέτις Βούλας (Σωτηρόπουλος) Μελετιάδη, Κιουτσιούκη, Κερασιώτου, Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Ξηντάρα, Χρηστινίδου, Λεωνίδου, Τοντάι, Φαμπιάν, Βαρουδάκη

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν απονομές από τον διοργανωτή Παναθηναϊκό Α.Ο. στην Θέτιδα Βούλας για την 4η θέση και στον Ηρακλή Κηφισιάς για την 3η, ενώ υπήρξε θερμός εναγκαλισμός της πρώην άσου του Παναθηναϊκού με τον έφορο του “τριφυλλιού”, Τάκη Μαλακατέ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...