CEV CUP

Challenge για Απόλλων κόντρα στην Μπούρσα

Challenge για Απόλλων κόντρα στην Μπούρσα

Δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της ρουμανικής Στίιντα Μπακάου ο Prestige Απόλλων που ηττήθηκε με 3-1 στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την τουρκική Μπούρσα στις αρχές Δεκεμβρίου (πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας).

Η κυπριακή ομάδα  δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV CUP, παρόλο που οι «γαλάζιες» πάλεψαν τα δυο πρώτα σετ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες πίεσαν από το σερβίς, δυσκόλεψαν την υποδοχή των γηπεδούχων, οι οποίες φάνηκε να μένουν από δυνάμεις. Η Κάταλιν Κις με 14πόντους και η Χουντιμα με 16πόντους ήταν πρώτες σκόρερ για τις γηπεδούχες.

Πλέον, τα κορίτσια του Γιάννη Γιαπάνη θα επανασυνταχτούν προκειμένου αρχές Δεκέμβρη να αντιμετωπίσουν την τουρκική Μπούρσα στην αμέσως κατώτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή του Challenge Cup, μια αντίπαλος δύσκολη και ιδιαίτερα μαχητική.

Τα σετ: 20-25, 25-22, 13-25, 14-25

Prestige Απόλλων: Λαβρούκ 5, Κις 14, Φρέντς 4, Χουντίμα 16, Μανίταρου 3, Ζακχαίου 12, Χριστοφόρου λ., Σπίρου 1, Χατζηκωσταντά

Το Σάββατο Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου – Prestige Απόλλων

Για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου  στις 19:30 στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου ορίστηκε ο αγώνας E. Ν. Αγίου Αθανασίου –  PrestigeΑπόλλων για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας.