Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χαμένοι στα…. δρομολόγια

Χαμένοι στα…. δρομολόγια

Έβγαλαν αεροπορικά εισιτήρια, αλλά κατεβαίνουν οδικώς…. Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έχοντας οργάνωση ερασιτεχνικού επιπέδου κατάφερε να «χάσει» την πτήση από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα και έτσι να αναγκασθεί να κατέβει στην πρωτεύουσα με λεωφορείο προκειμένου την Κυριακή να αντιμετωπίσει την Κηφισιά.

Απίστευτες καταστάσεις έζησαν στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας. Οι Ακρίτες ενώ είχαν βγάλει αεροπορικός τα εισιτήρια για την Αθήνα, η γραμματεία του λλόγου ή ο υπεύθυνος που έκλεισε τα εισιτήρια ενημέρωσε τον προπονητή και τους αθλητές για λανθασμένη ώρα αναχώρησης με αποτέλεσμα να πάνες καθυστερημένα στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να χαθεί η πτήση.

Η διοίκηση των «πρασίνων» προσπάθησε να βρει πτήση από Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και έτσι η αποστολή των Θρακιωτών κατεβαίνει με λεωφορείο στην Αθήνα και αναμένεται να φθάσει στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οργάνωση ανύπαρκτη από τους Ακρίτες που μειώνουν το όνομά και την ιστορία τους κάνοντας παιδαριώδη λάθη που εκθέτουν τους πάντες με τέτοιες ενέργειες, αφού ακόμη και ένα ερασιτεχνικό σωματείο δεν θα έκανε τέτοιο φάουλ.