Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην Θέτιδα

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην Θέτιδα

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια πετυχημένη χρονιά στην Α1 συνεχίζει την προετοιμασία της η Θέτιδα Βούλας, με τον Κώστα Σωτηρόπουλο να βλέπει με ικανοποίηση όλες τις αθλήτριες του στο γήπεδο…

Τα βάσανα για την Θέτιδα Βούλας ξεκίνησαν με τις αθλήτριες της ομάδας να αρχίζουν τις προπονήσεις στο κλειστό της Βούλας υπό τις οδηγίες του Κώστα Σωτηρόπουλου και της βοηθού του Αγγελικής Γεωργοπούλου.

Το φετινό ταξίδι της ομάδας της Θέτιδας στην Α1 αναμένεται εξαιρετικά όμορφο αι άπαντες στην ομάδα των Νοτίων προαστίων ανυπομονούν να το ζήσουν όσο πιο συναρπαστικά μπορούνε.

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος ξεκινά την προετοιμασία έχοντας στην διάθεσή του της Κερασιώτη Μαρία, Μελετιάδη Όλγα, Τουρνάκη Ζωή, Λεωνίδου Ιωάννα, Καλαϊντζίεβα Μαρίνα, Κιουτσούκη Τάνια, Βαρουδάκη Δάφνη, Αργυροπούλου Ευδοξία, Χριστινίδου Τάνια, Τοντάϊ Αριστέα, Χατζηκωνσταντά Βασιλική, Ξηνταρά Εβίτα και Φαμπιάν Έρικα που αποτελούν και το ρόστερ της νεοφώτιστης αλλά πάντα φιλόδοξης και μαχητικής ομάδας.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...