Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χαμογέλασαν 6… αστέρες του Αστέρα (fotos)!

Χαμογέλασαν 6… αστέρες του Αστέρα (fotos)!

Τυχερές στην… ατυχία τους στάθηκαν 6 αθλήτριες του Αγίου Δημητρίου, καθώς πριν προλάβει να στεγνώσει το… μελάνι της επίσημης ανακοίνωσης της ΕΟΠΕ  για την αποχώρηση της νεοφώτιστης ομάδας από την Α1 γυναικών, ήδη βρήκαν μάλλον τον επόμενο φετινό σταθμό της καριέρας τους.

pateli_tontai

Συγκεκριμένα η διεθνής πασαδόρος των Κορασίδων, Κωνσταντίνα Πατέλη επέστρεψε στην ΑΕΚ και μαζί της πήρε και την ακραία Άννα Σπάνού, ενώ το δρόμο της επιστροφής πήρε και η Ελευθερία Μανιατογιάννη, που γύρισε στον Βύρωνα και συγκεκριμένα στους “Νέους”.

maria_thodi

Μετά την στάση της σε Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο η ακραία, Μαρία Θώδη ξαναγύρισε σπίτι της και στην πρώην της ομάδα, την Κόρινθο, όπου χθες συμμετείχε και σε φιλικό. Η άλλη συντοπίτισσά της Θώδη, Μαριφένια Πατεράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet βρίσκεται κοντά στο Μαρκόπουλο, καθώς έκανε ήδη μία προπόνηση με την ομάδα των Μεσογείων.

ioanna_leonidou

Τέλος η διεθνής Κύπρια πασαδόρος, Ιωάννα Λεωνίδου συμφώνησε με τον Θέτιδα Βούλας και αναμένεται να αγωνιστεί και στο αυριανό εκτός έδρας φιλικό με τον ΓΣ Χαλανδρίου.