ΔΙΕΘΝΗ

«Χάνει» η άσος Φλίερ, «κερδίζει» η μαμά Νούμερντορ (fot)

«Χάνει» η άσος Φλίερ, «κερδίζει» η μαμά Νούμερντορ (fot)

Χωρίς την διεθνή άσο Μανόν Φλίερ-Νούμερντορ θα κυνηγήσει η Ολλανδία από 4 έως 9 Ιανουάριου 2016 στην Τουρκία την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η πολύπειρη παίκτρια με 430 διεθνείς συμμετοχές περιμένει με το σύζυγό της Ρέιντερ τον ερχομό του… πελαργού και ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του αθλήματος πλέουν όπως είναι λογικό σε πελάγη ευτυχίας!

flier_manon_

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το σημαντικό και απρόσμενο νέο. Τα τελευταία δύο χρόνια ονειρευόμουν δύο πράγματα: Την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς του Ρίο και να γίνω μητέρα. Ο δεύτερος εκπληρώθηκε…» δήλωσε ενθουσιασμένη η 31χρονη δις ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης των «οράνιε», που δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές προλυμπιακό τουρνουά της Άγκυρας, αλλά θα ταξιδέψει με τις «πορτοκαλί» του Ιταλού τεχνικού, Τζιοβάνι Γκουιντέτι για να στηρίξει ψυχολογικά την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της.

manon_flier_holland_netherland

Μολονότι το ζεύγος Νούμερντόρ περιμένει τη γέννηση του παιδιού του τον Ιούλιο του επόμενου έτους, η Μανόν Φλίερ δεν δείχνει διατεθειμένη να τελειώσει την καριέρα της πρόωρα.