Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Χάτζη»: «Νιώθουμε αδικημένοι»

«Χάτζη»: «Νιώθουμε αδικημένοι»

O Δημήτρης Χατζηηλιάδης της ΜΕΝΤ εκφράζει στο volleyplanet την απογοήτευση του από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, την αισιοδοξία του για τη σωτηρία , σχολιάζει τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ και διαμαρτύρεται για την εμβόλιμη αγωνιστική της 28ης Δεκεμβρίου.

Η ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ, στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κυρίως ο τρόπος που επήλθε είναι γεγονός πως άφησε πικρή γεύση στους παίκτες της ΜΕΝΤ . Λίγο η ατυχία, λίγο κάποια αντίθετα σφυρίγματα, όπως εκτιμούν στη νεοφώτιστη, ιδιαίτερα στο κρίσιμο 3ο σετ, υποχρέωσε τα παιδιά του Σπύρου Γκολίτση να φύγουν από την Πυλαία «με άδεια χέρια».

«Σταθήκαμε άτυχοι από την αρχή με τον τραυματισμό του Μπίσετ και εκεί που είδαμε ότι μπορούμε να «τσιμπήσουμε» κάτι από το ματς, ήρθε και το πλήγμα του Ματέο» δήλωσε απογοητευμένος στο volleyplanet o γιατρός της ΜΕΝΤ, Δημήτρης Χατζηηλιάδης και συμπλήρωσε: «Μας έμεινε πικρή γεύση στο τέλος γιατί παρά την προσπάθειά μας, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι ουσιαστικό. Για να είμαστε ειλικρινείς νιώθουμε και λίγο αδικημένοι, γιατί στο γ σετ δεν μας αφήσανε να διεκδικήσουμε ό,τι αξίζαμε, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Δε θεωρώ πως έπρεπε να χάσουμε, γιατί όταν ένα σετ κρίνεται στον πόντο, ένα αντίθετο σφύριγμα, το παραμικρό, είναι αρκετό για να δώσει την ώθηση που χρειάζεται μια ομάδα, αυτό το «κλικ» παραπάνω, για να πάρεις το σετ» δήλωσε ο Έδεσσαίος ακραίος.

 “Να μη γίνουμε… ΑΕΚ”

Ωστόσο, παρά τη χθεσινή ήττα της  η φετινή νεοφώτιστη ομάδα έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια πως έχει τη δυναμική και το χαρακτήρα να παραμείνει στην κατηγορία, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν φέτος, όπως άλλωστε σε όλες τις ομάδες, τα οποία όμως προσπαθούν να τα διαχειριστούν σωστά και ει δυνατόν να τα λύσουν εκ των έσω. «Θεωρώ πως με τη βοήθεια όλων μας, το ρόστερ της ΜΕΝΤ δεν είναι για να συμμετάσχει στα πλέι άουτ.

Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, όπως και στις περισσότερες ομάδες, αλλά προσπαθούμε οποιοδήποτε πρόβλημα να το λύσουμε μεταξύ μας και να μην γίνουμε… ΑΕΚ.  Και για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους, μακάρι όλα αυτά που έταξε η διοίκηση της ΑΕΚ στους αθλητές, να υλοποιηθούν και να ισχύσουν από σήμερα κιόλας. Γιατί θα είναι κρίμα κι άδικο, τα παιδιά, να έβαλαν κάτω το κεφάλι, κατά κάποιο τρόπο, να υπαναχώρησαν σε κάποια θέματα και στο τέλος να μη γίνει τίποτα για την επίλυση των προβλημάτων τους και το καλό της ομάδας» υποστήριξε στο Volleyplanet ο “Χάτζη” της ΜΕΝΤ.

“Ποιος θα μου πληρώσει τα χρήματα που χάνω;”

Για το τέλος ο οσονούπω “γιατρός” (λίγα μαθήματα απέμειναν για το πτυχίο του) της νεοφώτιστης ομάδας θα ήθελε πολύ να στείλει σε όλους τις ευχές του για τα Χριστούγεννα, όμως η αλήθεια είναι, όπως και για πολλούς συναδέλφους του, ότι η πρόσφατη απόφαση της ΕΣΑΠ για την εμβόλιμη αγωνιστική της 28ης Δεκεμβρίου, τον έβγαλε  εκτός προγραμματισμού, τον έκανε πέρα από τα χρήματα, να χάσει κυρίως τις ανεκτίμητες στιγμές   με την οικογένειά του και γενικώς δεν είναι σε εορταστικό… mood!

«Ως ΜΕΝΤ κάναμε μία αίτηση στην ΕΣΑΠ για αλλαγή της εμβόλιμης αγωνιστικής. Μολονότι όλοι οι συμπαίκτες μου, αλλά και αθλητές άλλων ομάδων, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, θα μιλήσω προσωπικά γιατί βάσει του προγραμματισμού των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας για τη σεζόν 2014/2015 γνωρίζαμε πως το Σαββατοκύριακο 27-28/12/2014 θα διεξαχθεί το final4 του league cup, από το οποίο η ομάδα μου έχει αποκλειστεί.

Εμένα που είχα κλείσει εισιτήρια για  εξωτερικό  να φύγω με την οικογένειά μου, ποιος θα μου πληρώσει τα χρήματα που χάνω, επειδή η ΕΣΑΠ, αποφάσισε αυθαίρετα, να βάλει εκείνες τις ημέρες εμβόλιμη αγωνιστική; Βέβαια η ΕΣΑΠ θα πει, ειδικά στην περίπτωσή μου, ότι “έφταιγε η ομάδα σου για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, όμως κι αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα, είναι της ΕΣΑΠ. Ας φρόντιζε να το είχε λύσει και να μη μου στερεί σήμερα το δικαίωμα, για 1-2 μέρες ξεκούρασης και κυρίως πολύτιμων στιγμών με την οικογένειά μου».

Tο τραπέζι του Γκολίτση

Σήμερα πάντως το βράδυ η ομάδα της ΜΕΝΤ, θα αφήσει πίσω της αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, καθώς με την ευκαιρία του προγραμματισμένου ρεπό, ο τεχνικός Σπύρος Γκολίτσης, θα κάνει στο «Ελιά Λεμόνι», το στέκι ενός εκ των χορηγών, το τραπέζι στην ομάδα του.

Άλλωστε από το απόγευμα που θα εξεταστούν και οι άτυχοι της ομάδας, Μπίσετ (θλάση στον τρικέφαλο) και Πάρις (διάστρεμα), θα ξέρει πλέον και με τη βούλα ο Έλληνας τεχνικός, αν μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι για το προσεχές κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ.