Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χατζηηλιάδης : «Να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο»

Χατζηηλιάδης : «Να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο»

Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης ο οποίος και υπέγραψε επίσημα το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει ένα ακόμη εφόδιο στα χέρια του Χρήστου Πάτρα.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ηρακλή συνεχίζεται καθώς μετά τις ανανεώσεις και την ανακοίνωση του Στίγκα, ο Γηραιός ανακοίνωσε και την μεταγραφή του Δημήτρη Χατζηηλιάδη.

Ο έμπειρος ακραίος μετά την ΜΕΝΤ θα συνεχίσει να φορά τα μπλε, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ηρακλή ο οποίος περιμένει το τυπικό από την ΕΕΑ για το θέμα των χρεών και του νέου ΑΦΜ προκειμένου να είναι σίγουρος για την συμμετοχή του στην Α1.

Μάλιστα ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης μιλώντας στον Libero FM έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή υπογραμμίζοντας «Όλα πήγαν καλά, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα την οποία θαύμαζα από μικρός. Όλοι μας βλέπαμε από μικροί τα κατορθώματα του Ηρακλή στο βόλει και σίγουρα όλοι θέλουμε να φορέσουμε αυτή τη φανέλα. Ο Ηρακλής έχει βολεικό κόσμο και ξέρει πολύ καλά το άθλημα.

Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξει. Θέλω να προσφέρω από την πλευρά μου, γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον προπονητή κι εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ευχής έργον είναι όλοι μας με το ελληνικό και νεανικό στοιχείο που διαθέτει η ομάδα να παλέψουμε για ότι καλύτερο.

Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, να δουλεύουμε καθημερινά πρέπει και ελπίζω να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο».