ΔΙΕΘΝΗ

Μαρίες για «φίλημα»

Μαρίες για «φίλημα»

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Α2 Ιταλίας πανηγύρισαν χθες με τις ομάδες τους, οι διεθνείς μας Μαρία Λαμπρινίδου και Μαρία Νομικού, που ελπίζουν να βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό, ώστε το τρόπαιο να καταλήξει- μεταξύ άλλων- και σε “γαλανόλευκα” χέρια.

Στον εκτός έδρας επαναληπτικό των “8” με την Κόρπορα Αβέρζα, η Τρεντίνο που στο α’ ματς είχε επιβληθεί με 3-0 σετ, πήρε από την αρχή με 25-17 το α’ σετ  που την έστελνε στην επόμενη φάση και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις ρεζέρβες, γνωρίζοντας ανώδυνη ήττα με 3-1 σετ.  Ωστόσο η Λαμπρινίδου πρόλαβε να γράψει το όνομα της στη λίστα των σκόρερ , χάρις σε 2 επιθέσεις της.

Ανάλογη εικόνα είχε και η ρεβάνς του νικηφόρου 3-1 για τη Μόντσα κόντρα στην επίλεκτη ομάδα των νεαρών “ατζούρι”, Club Italia, όπου η ομάδα της Μαρίας Νομικού, αν και ηττήθηκε με 3-2 σετ,  “σφράγισε” κι αυτή την πρόκρισή της στα ημιτελικά. Δεν ξεκίνησε ως βασική στο ματς η διεθνής μας, που είχε όμως συνεισφορά 2 πόντων.

Στους διπλούς αγώνες της 4άδας στις 4 Φεβρουαρίου, η Τρεντίνο  θα αντιμετωπίσει την δυνατή Μπολζάνο, με το πρώτο ματς να είναι στο Τρέντο, ενώ η Μόντσα θα κληθεί να ξεπεράσει για αρχή εκτός έδρας, την αντίσταση της Ροβίνγκο.