DARK ROOM

Χείλη για… μόνιμο φίλημα (fotos)!

Χείλη για… μόνιμο φίλημα (fotos)!

Η δις Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκης Ταίσα Μενέζες απέδειξε για μια ακόμη φορά πως πέρα από τις αντιπάλους της στο φίλε δεν φοβάται ούτε τις… βελόνες και είπε “αντίο” για πάντα στα κραγιόν.

taisa_menezes 2jpg

Έτσι η όμορφη  διεθνής της “σελεσάο” που παλιότερα είχε προκαλέσει σάλο στον ανδρικό πληθυσμό με την εγχείρηση σιλικόνης στα στήθη της, αλλά και τα πολλά τατουάζ, πρόσφατα προχώρησε σε μία ακόμη αισθητική χειρουργική επέμβαση την οποία μάλιστα φρόντισε να προβάλλει στους θαυμαστές μέσω των social media.

thaisa_de menezesthaisa-menezes21menezes6thaisa_menezes_brazilmenezes_fysio_thaisa

“Αντίο κραγιόν !!!! Hehehehehehehe (micropigmentation, φωτίζει μέσα σε λίγες ημέρες και ως εκ τούτου είναι πολύ πιο ελαφρύ και φυσικό σε τόνο) το καλύτερο από όλα χωρίς πόνο !!!!! Μου άρεσε πάρα πολύ !!!!” έγραψε μεταξύ άλλων η όμορφη νεοποκατηθείσα κεντρική της Εξατσίμπασι στο Instagram.

menezes instagram

Πρόκειται για το Micropigmentation γνωστό και ως μόνιμο μακιγιάζ, μια επαναστατική μέθοδος εναπόθεσης υποαλλεργικών μεταλλικών χρωστικών στο επιδερμικό στρώμα του δέρματος, όπου με μία εξαιρετικά λεπτή βελόνα και με την χρωστική ουσία, ενιχύεταιανώδυνα το σχήμα και το χρώμα στα χείλη.