Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χιμένες: «Ήρθα για το πρωτάθλημα»

Χιμένες: «Ήρθα για το πρωτάθλημα»

Στη συμπρωτεύουσα από το απόγευμα της Τρίτης (12/1) βρίσκεται το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο διεθνής Κουβανός ακραίος Χαβιέ Ερνέστο Σκουλ Χιμένες, ο ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του για… τίτλους!

Ο 25χρονος ταλαντούχος διεθνής ακραίος στην πρώτη του… έξοδο από την Κούβα ξαφνιάστηκε από την υποδοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για τις πρώτες του δηλώσεις. Τον διεθνή ακραίο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο γιος του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κονσταντίν Ανδρέου, ενώ στη συνέχεια ο παίκτης βρέθηκε στο PAOK Sports Arena όπου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις. Φυσικά στον… ενδιάμεσο σταθμό της Αθήνας και ο μάνατζερ Κώστας Μαργαρίτης ήταν εκεί, κάτι που ξεάγχωσε τον Χιμένες.

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Αυτό με γεμίζει ευθύνη.  Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα», είπε για να συνεχίσει: «Θέλω να δικαιώσω τον σύλλογο και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν για μένα και γιατί όχι να τις ξεπεράσω κιόλας».

Ο 25άχρονος Κουβανός αναφέρθηκε και στην διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του που ήταν ιδιαίτερα αγχωτική για εκείνο: «Ήταν μία διαδικασία που ήθελε μεγάλη υπομονή, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω πολλά για την ιστορία της Ελλάδας, αλλά θέλω να τα μάθω όλα, όπως και για τον ΠΑΟΚ τον οποίο θέλω να βοηθήσω να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Βέβαια για να βγει ο ΠΑΟΚ στην κορυφαία διοργάνωση πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα: «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχω έρθει για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να το απολαύσω. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας , έχει όραμα και υψηλές φιλοδοξίες για τίτλους».