Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Κατσαντώνη

Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Κατσαντώνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο γόνατο της Ιωάννας Κατσαντώνη από το γιατρό της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου. Η τρομερά άτυχη αθλήτρια της Ένωσης, υπέστη  ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο στον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ στην Α1 με τη Θήρα που έληξε με 3-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων», την Τρίτη (22/3) στο κλειστό του Σχολείου.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής κα με βάση τον χρόνο αποθεραπείας σε ανάλογες περιπτώσεις, η επιστροφή της Ιωάννας αναμένεται σε 6-7 μήνες. Μάλιστα στο πλευρό της Κατσαντώνη, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή αντιπροσωπεία των συμπαικτριών της στην Ένωση όπου της ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, «σιδερένια» και όλοι μαζί  έδωσαν ραντεβού στα γήπεδα και πάλι το Σεπτέμβριο.

Μάλιστα η ίδια η Ιωάννα μέσα από το προφίλ της στο facebook, ευχρίστησε όλους όσους σταθηκαν στο πλευρό της και  επεσήμανε με δύναμη ψυχής:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Ειλικρινά μου δίνουν δύναμη! Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά και θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Κο Νικολάου για την πολύτιμη βοήθειά του. Τώρα ξεκινάει η δύσκολη περίοδος της αποκατάστασης και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ήδη μετράω αντίστροφα!»

Να σημειωθεί ότι η σούπερ άτυχη Κατσαντώνη, ειχε υποστεί χιαστούς και πέρυσι τον Απρίλιο σε φιλικό της ΑΕΚ με τον Πανναξιακό σε ανύποπτη φαση, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου στις 7/4.