Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χίτζιου : «Τιμή και υπερηφάνεια για την ομάδα της καρδιάς μου»

Χίτζιου : «Τιμή και υπερηφάνεια για την ομάδα της καρδιάς μου»

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Χίτζιου ανακοίνωσε ο Άρης που θα έχει και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ του την 21χρονη λίμπερο που δήλωσε υπερήφανη που βρίσκεται στην ομάδα της καρδιάς της…

Η φετινή χρονιά για την Μαρία Χίτζιου ήταν πολύ καλή και ο Άρης φρόντισε από νωρίς να ανανεώσει την συνεργασία του με τη νεαρή λίμπερο.

Η 21χρονη λίμπερο αναφερόμενη στην ανανέωση της τόνισε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο του Άρη, που για μία ακόμη χρονιά με επέλεξε να είμαι μέλος του. Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για μένα που θα βρίσκομαι στην ομάδα που με “μεγάλωσε” και είναι η ομάδα της καρδιάς μου! Για την νέα σεζόν, εύχομαι προπάντων να την διανύσουμε με υγεία και να δείξουμε υπομονή και επιμονή σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρη πως όπως τη περσινή χρονιά, έτσι και την φετινή, η ομάδα και ο κόσμος θα είμαστε μια γροθιά!»

Η ανακοίνωση του Άρη

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Χίτζιου, για την επόμενη χρόνια.

Η Μαρία Χίτζιου αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Η Χίτζιου είναι γεννημένη στις 03 Οκτωβρίου το 1997 και ήταν βασικό μέλος της φετινής ομάδας που έφτασε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, σε 2 αγωνιστικές τη φετινή χρονιά αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης εφτάδας».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!