Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χόι:«Καλύτερος ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Χόι:«Καλύτερος ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Τζάιρο Χόι τοποθετήθηκε  για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, τη νίκη επί της ΜΕΝΤ ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Συλλόγου.

Ο Ολλανδός άσος τόνισε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, σχετικά με την επιστροφή του Τριφυλλιού στις νίκες: «Κάθε πόντος είναι σημαντικός για την ομάδα αλλά χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη.Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είναι θετικό που επιστρέψαμε στις νίκες και μπήκαμε το δεξί στο δεύτερο γύρο» ενώ για το αν το Τριφύλλι μπορεί και… ψηλότερα σχολίασε: «Σίγουρα αλλά πιστεύω ότι δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Με εξαίρεση ένα ματς σε όλα τα άλλα παιχνίδια ήμασταν  πολύ κοντά στη νίκη. Οι ομάδες της πρώτης οχτάδας είναι όλες πολύ κοντά. Τώρα έχουμε και νέο διαγώνιο, οπότε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Ο Χόι αναφέρθηκε και στο πώς περνάει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Μου αρέσει πολύ και περιμένω να ζεστάνει ο καιρός» (σ.σ. είπε χαριτολογωντας) ενώ για το τέλος αποθέωσε τους φίλους της ομάδας που κατακλύζουν την Κυψέλη σε κάθε εντός έδρας ματς και στηρίζουν την ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Είναι όμορφη. Από όποιες ομάδες έχω δει μέχρι τώρα και στα εκτός έδρας, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος και αυτό είναι καλό για εμάς».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...