ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Χορηγός των Eθνικών ομάδων η Stoiximan.gr

Χορηγός των Eθνικών ομάδων η Stoiximan.gr

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την στοιχηματική εταιρία Stoiximan ως χορηγός των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Η ομοσπονδία και η Stoiximan θα ανακοινώσουν και η επίσημα τη συνεργασία τους σε πανηγυρική συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 12.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Στην συνέντευξη Τύπου θα παραβρεθούν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές και οι αρχηγοί των Εθνικών ομάδων Ανδρών – Γυναικών, ενώ λόγω της συγκεκριμένης εκδήλωσης η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη από 10/5 που αρχικά είχε ανακοινώσει ο προπονητής Σωτήρης Δρίκος.

Όσον αφορά το Stoiximan, το δελτίο Τύπου της ΕΟΠΕ αναφέρει ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως η κορυφαία Ελληνική εταιρία στο διαδίκτυο ενώ θα αποτελέσει τον ισχυρό «συμπαίκτη» στην μεγάλη επιστροφή της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο World League αλλά και της καθιέρωσης της Εθνικής ομάδας Γυναικών μέσω του European League.