Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χωρίς ανάσα

Χωρίς ανάσα

Χωρίς ανάσα οι ομάδες της Α1 γυναικών συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την Τετάρτη με την 9η εμβόλιμη ημέρα όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ηλιούπολη-Σαντορίνη και Αίαντας Ευόσμου –Πανναξιακός…

Άρης –  Ηλυσιακός

Στην Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχεται τις «κιτρινόμαυρες» του Ηλυσιακού με στόχο τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα και θα τις δώσει τους βαθμούς για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία.

Η κούραση αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Τάκη Φλώρο που έχει στην διάθεσή του όλες τις αθλήτριες και αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Δύσκολη αποστολή για τον Ηλυσιακό του Γιώργου Ρούση, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί από την αναμέτρηση.

Ηλιούπολη – Σαντορίνη

Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί στην Ηλιούπολη. Εκεί όπου οι φιλόδοξες και μαχητικές φέτος γηπεδούχες υποδέχονται την Σαντορίνη που έχει να ηττηθεί από τις 10 Νοεμβρίου.

Με όλα τα όπλα στην φαρέτρα της η Ηλιούπολη που ποντάρει στην εμπειρία της Γκλιγκόροβιτς και την παρουσία της Σπανού προκειμένου να φθάσουν στη νίκη που θα τους κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Σαντορίνη από την πλευράς της θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί που τρέχει και να επιστρέψει στην βάση της με το τρίποντο στις αποσκευές.

Αίας Ευόσμου – Πανναξιακός

Ένα ακόμη ντέρμπι για γερά νεύρα θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη και το κλειστό του Ευόσμου. Ο Αίας της Μαρτίνα Γκουίτζι υποδέχεται τον Πανναξιακό σε έναν αγώνα που τα πάντα είναι ανοικτά και η νίκη αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Οι «ερυθρόλευκες» ποντάρουν στην έδρα και θέλουν να  κατακτήσουν την3η συνεχόμενη νίκη τους, με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη να είναι τιμωρημένος και βρίσκεται στην εξέδρα.

Ο Πανναξιακός θέλει να κατακτήσει τη νίκη και να δώσει συνέχεια στην μεγάλη του νίκη επί του Άρη ποντάροντας στην υποδοχή του που είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος αλλά και την Βραζιλιάνα ακραία Σεντσίλ που είναι από τις πλέον σταθερές αξίες στην ομάδα.

Θέτις Βούλας- Κόρινθος

Στην Βούλα η Θέτιδα υποδέχεται την Κόρινθο έχοντας τον τίτλο του φαβορί. Ο Γιάννης Νικολάκης ζήτησε από τις αθλήτριες του να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα καθώς η Κόρινθος μετά τη πρώτη της νίκη έχει ψυχολογία.

Από πλευράς Θέτιδας θα απουσιάσει η Σιρίνινα που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Σαντορίνη, την στιγμή που η Κόρινθος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να δώσει τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα.

Πορφύρας – Μακεδόνες Αξιού

Ντέρμπι παραμονής στον Πειραιά με τον Πορφύρα να φιλοξενεί στο «Π. Σαλπέας» τις Μακεδόνες Αξιού σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι ζητούμενο και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχες θέλουν να κατακτήσουν το τρίποντο έπειτα από 4 ήττες και να κάνουν αποφασιστικό βήμα σωτηρίας απέναντι στις Θεσσαλονικιές που φέτος παρουσιάζονται αρκετά ευάλωτες στα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Πρόβλημα για τον Γιώργο Καραβιδόπουλο η απουσία της Πηνελόπης Νώπη που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αίαντα που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

18.00: ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΟ Θήρας (live streaming youtube.com/telesport.gr)

18.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Ηλυσιακός

18.30: ΑΠΣ Αίας – Πανναξιακός ΑΟΝ (live streaming youtube.com/EventThess)

19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΣΠ Κόρινθος (live streaming youtube.com/sportshero.gr)

20.00: ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΣ Μακεδόνες