CEV CUP

Χωρίς φόβο κόντρα στη Γαλατασαράι!

Χωρίς φόβο κόντρα στη Γαλατασαράι!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού είναι έτοιμη για την πρώτη μάχη κόντρα στην ισχυρή Γαλατασαράι την Πέμπτη (11/12, 16.00) στο «Burhan Felek Sport Hall» στο πλαίσιο της φάση των «16» του Cev Cup

Η “ερυθρόλευκη” αποστολή βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (10/12) στην Κων/πολη σε μια δύσκολη αποστολή αφού η Γαλατασαράι είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και υψηλών στόχων σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται με προπόνηση στο «Burhan Felek Sport Hall» αργά το βράδυ της Τετάρτης ενώ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουνγια την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη.

Νικολάκης: «Να μην φοβηθούμε»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης ενόψει του αγώνα με τη Γαλατασαράι δήλωσε: «Eίναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ έξυπνα γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο της Τουρκίας στο γυναικείο βόλεϊ. Ελπίζω να μην φοβηθούμε τόσο πολύ το παιχνίδι. Να μπούμε ελεύθερα και από κει και πέρα αυτό που ζητάω από την ομάδα είναι να δώσει το 100% γιατί πραγματικά αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση. Το φαβορί σίγουρα είναι η Γαλατασαράι, αλλά σίγουρα όποιες ελπίδες έχουμε για ένα αποτέλεσμα θετικό οφείλουμε να τις διεκδικήσουμε».

Στη σκιά της δολοφονίας του Ίβκοβιτς 

Λίγο πριν συναντηθούν στη Euroleague, οι δυο ομάδες συναντιώνται πρώτα στο βόλεϊ σε μια αναμέτρηση όπου ακόμη τα σημάδια απο την δολοφονία του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς είναι ακόμη νωπά και έντονα. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος φίλαθλος δολοφονήθηκε από φίλαθλο της Γαλατάσαραϊ ο οποίος συνελήφθη, ενώ Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφοποιημένα σωματεία ως προς τους οπαδούς τους.

Μέχρι στιγμής πάντως τα πράγματα στην Πόλη είναι άριστα. Εξάλλου, σε επίπεδο διοικήσεων οι επαφές είναι άριστες και όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο καλύτερο δυνατό κλίμα.