ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Χωρίς Βλάχου η Κορασίδων στο Βαλκανικό

Χωρίς Βλάχου η Κορασίδων στο Βαλκανικό

“Κεραυνός εν αιθρία” στον Ατέρμωνα, καθώς λίγες μέρες πριν από το Βαλκανικό πρωτάθλημα της Ρουμανίας (1-5/7, Ρουμανία) η Εθνική ομάδα μένει… ακυβέρνητη!

Ο τραυματισμός του ιθύνοντα νου της ομάδας, Κατερίνας Βλάχου στη διάρκεια των προπονήσεων της «γαλανόλευκης» στις εγκαταστάσεις του Κιλκίς, αποτελεί ασφαλώς σοβαρό πλήγμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και προκαλεί έντονο «πονοκέφαλο» στον Γιάννη Ανδρεάδη.

Το ευχάριστο είναι ότι η διεθνής άσος του Αιγάλεω, δεν έχει κάτι σοβαρό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι έτοιμη σε περίπου ένα μήνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη μένει πλέον με δύο νεαρές πασαδόρους την 15χρονη Έλενα Καρακάση του Μαρκόπουλου και την 16χρονη Παναγιώτα Ξανθοπούλου του Αίαντα.

Δύο κορίτσια με λιγοστές παραστάσεις από διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και μολονότι κάποιοι σκεφτούν, ότι ενδεχομένως υπό αυτές τις συνθήκες θα βοηθούσε η παρουσία της διεθνούς της ΑΕΚ, Κωνσατντίνας Πατέλη, στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκρότηματος εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι νεαρές πασαδόροι που συνεχίζουν την προετοιμασία θα ανταποκριθούν επάξια στο ρόλο τους.

Σήμερα εξάλλου, ο εκλέκτορας Γιάννης Ανδρεάδης στο φιλικό της Θεσσαλονίκης με την Ελπίδα Αμπελοκήπων θα πάρει μία πρώτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας ενόψει του προσεχούς ραντεβού στη Ρουμανία.