ΔΙΕΘΝΗ

Χούντιμα: «Ουσίες, ποτό και ντουμάνι… Μ’ αυτά μεγάλωσα μες το λιμάνι…»

Χούντιμα: «Ουσίες, ποτό και ντουμάνι… Μ’ αυτά μεγάλωσα μες το λιμάνι…»

Έπειτα από 4 χρόνια και 12 τίτλους με τον Απόλλωνα Λεμεσού η ανακοίνωση της αποχώρησής της από το κυπριακό πρωτάθλημα για χάρη του Άρη Θεσσαλονίκης, έσκασε σα… βόμβα στους κόλπους της νταμπλούχου ομάδας, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους οπαδούς της, για την απώλεια της πολυτιμότερης παίκτριας (τα τελευταία 4 χρόνια).

Aναλυτικά η αποχαιρετιστήρια επιστολή της Χούντιμα

“Όταν πριν από τέσσερα χρόνια ερχόμουν στην Κύπρο και στον Απόλλωνα ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έμενα εδώ για τόσο μεγάλο διάστημα.

Ο ένας χρόνος, έφερνε τον άλλο, γιατί δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο, που με αγκάλιασε με αγάπη και με έκανε να νιώθω υπέροχα που ήμουν μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια καταφέραμε το απόλυτο με την ομάδα, κατακτώντας 12 τίτλους και δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους μας. Όμως, έφτασε η δυσάρεστη στιγμή του αποχαιρετισμού.

Θέλω μέσα από αυτά τα λίγα λόγια, να στείλω τις ευχαριστίες μου προς όλους στην ομάδα. Διοίκηση, προπονητές, τις συμπαίκτριες μου και τον κόσμο του Απόλλωνα, που με στήριξαν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Αν και δεν ήθελα να φύγω από τον Απόλλωνα, νιώθω ότι με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή την στιγμή ότι δεν μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα αυτά που μπορώ.

Θέλω να ευχηθώ στον Απόλλωνα κάθε επιτυχία και εύχομαι να κατακτήσει κι άλλους τίτλους στα επόμενα χρόνια.

Ο Απόλλωνας θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και οι στιγμές που ζήσαμε θα με συνοδεύουν για πάντα, γιατί ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου.

Ελπίζω στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.

Κλείνοντας, θα θέλω να ευχαριστήσω και την ΚΟΠΕ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και στην Εθνική Κύπρου, που αποτελεί τιμή για μένα.

«Ουσίες, ποτό και ντουμάνι… Μ’ αυτά μεγάλωσα μες το λιμάνι…»

Εις το επανιδείν…

Με αγάπη, Βερόνικα Χουντίμα”