DARK ROOM

Το… χρέος του Θεού στον Άγιο Νικόλαο και η βιονική… «κόουτς» Αρβανίτη (fot)

Το… χρέος του Θεού στον Άγιο Νικόλαο και η βιονική… «κόουτς» Αρβανίτη (fot)

Το πέσιμο της αυλαίας του τελικού γυναικών στο AGIOS NIKOLAOS FINAL, όπου είχαμε τη στέψη νέας πρωταθλήτριας ομάδας, Βίκυς Αρβανίτη και Πένυς Καραγκούνη, βρήκε την ατμόσφαιρα να είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη για το διεθνές μας δίδυμο.

Η Δήμητρα Καραγκούνη, έτρεξε συγκινημένη στην Πένυ και την έκλεισε στην αγκαλιά της μένοντας έτσι αμίλητες περίπου για μισό λεπτό. Όταν τα δύο αδέλφια … ξεκόλλησαν η έκφραση στο πρόσωπο της μικρότερης αδελφής έμοιαζε σαν να’ χε στεφθεί η ίδια πρωταθλήτρια Ελλάδας. Κι απ’ ότι φάνηκε και στις δηλώσεις της Πένυς, πράγματι είχε κι εκείνη ένα μερίδιο στην επιτυχία…

arvaniti_karagkouni 3

“Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή” δήλωσε στο Volleyplanet, σχεδόν βουρκωμένη από  συγκίνηση η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας. “Ένιωθα σα να μου το χρωστούσε ο Θεός αυτόν τον τίτλο από πέρυσι. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον αφιερώνω στην αδελφή μου, στους δικούς μου και σε άλλους δύο σημαντικούς ανθρώπους, που με στήριξαν και ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά…” δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη, που για να αποφορτίσει λίγο το κλίμα συγκίνησης, άρχισε στη συνέχεια με πολύ χιούμορ να καταστρώνει τα μελλοντικά της πλάνα.

karagkouni 2

“Με τη Δήμητρα σε 3 χρόνια, θα παίζουμε μαζί, θα’ χω… παρατήσει τη Βίκυ, η οποία θα είναι πλέον η προπονήτριά μας…” δήλωσε γελώντας η νεαρή πρωταθλήτρια, που έβγαλε μάλλον πρόωρα στη.. σύνταξη τον Βραζιλιάνο Ομοσπονδιακό τεχνικό Τιε Σαντάνα, που όπως πάντα, μετά το ματς, έσπευσε να μιλήσει στις διεθνείς κατ’ ιδίαν.

arvaniti_karagkouni_tie santana

Η Βικυ Αρβανίτη, αποδεχόμενη με γέλια το μελλοντικό χρίσμα της προπονήτριας των αδελφών Καραγκούνη, αφιέρωσε με τη σειρά της το “10 το καλό” στον “άνδρα μου που με  περιμένει υπομονετικά στο σπίτι με το μωρό μας και σε όλους αυτούς που μας στηρίζουν όλη τη χρονιά! Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί…” τόνισε με νόημα η “βιονική” πρωταθλήτρια Ελλάδας, αφού από το Νοέμβριο που επέστρεψε στην ενεργό δράση, δεν έχει σταματήσει λεπτό να γυμνάζεται και να δουλεύει σκληρά προκειμένου να βγάλει ξανά στα γήπεδα όλου του κόσμου, το γνωστό “καλό” της αγωνιστικό πρόσωπο, που μπορεί σε λίγους μήνες να τη στείλει μαζί με την Καραγκούνη στο “Τόκιο 2020”.

karagkouni_arvaniti 3