ΔΙΕΘΝΗ

Χρυσή άνοδος για Σλοβενία

Χρυσή άνοδος για Σλοβενία

Τη νίκη με 3-1 επί της Γερμανίας που τις χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Final  4 και την άνοδό της στην Β ζώνη δυναμικότητας του World League πανηγύρισε η Σλοβενία…

Ήταν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και το επιβεβαίωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Η Σλοβενία με δύο νίκες στην Φρανκφούρτη κατέκτησε την κορυφή του Final 4 του World League και πανηγύρισε την άνοδο της στην Β ζώνη δυναμικότητας της διοργάνωσης.

Με τους Γκασπαρίνι, Ούρναουτ και Τσέμπουλ σε καλή μέρα η Σλοβενία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Γερμανία καθώς στον μεγάλο τελικό με το 25-19 και 25-18 έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για την μεγάλη της νίκη.

Οι οικοδεσπότες Γερμανοί μείωσαν σε 2-1 με το 25-21 και προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο τέταρτο σετ όταν και μείωσαν σε 15-16 όμως οι παίκτες του Αντρέα Τζιάνι ανέβασαν στροφές στην απόδοσή τους, πίεσαν από το σερβίς και με εξαιρετικές επιθέσεις των Γκασπαρίνι, Ούρναουτ έφθασαν στο 25-20 και το 3-1 που τους χάρισε το χρυσό μετάλλιο και την άνοδο στην Β ζώνη του World League.

Μετά τον αγώνα η τελετή λήξης που οργάνωσαν οι Γερμανοί ήταν εντυπωσιακή καθώς τα φώτα έσβησαν και υπο τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής το Show ήταν μοναδικό με τους θεατές να χειροκροτούν τους «χρωματιστούς» ζογκλέρ και τα όσα εντυπωσιακά έκαναν στην Fraport Arena…