Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χρυσός χορηγός η Caldera Yachting

Χρυσός χορηγός η Caldera Yachting

Μετά την κρουαζιέρα και τις βουτιές της γυναικείας ομάδας του Α.Ο Θήρας με την Caldera Yachting, ήρθε και η επισφράγιση της φετινής συνεργασίας των δυο πλευρών με την ανάληψη της χρυσής χορηγίας από την εταιρία θαλάσσιου τουρισμού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η εταιρία Caldera Yachting και ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την αθλητική περίοδο 2015 – 2016 με την ανάληψη χρυσής χορηγίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από την Caldera Yachting.

H Caldera Yachting τα 6 τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται στην αγορά της Σαντορίνης με κύριο αντικείμενο τις υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού, έθεσε ως βασικό της μέλημα σε κάθε βήμα της πορείας της, να βρίσκεται κοντά στις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις, που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη του νησιού, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας, κάθε σημαντική προσπάθεια κοινωνικής ευθύνης, καθώς και κάθε υγιές πρότυπο που θα συνδράμει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Ο Α.Ο. Θήρας αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα τέτοιου προτύπου, δεδομένων των στόχων που έχει θέσει  από το 2012 που ξεκίνησε, που είναι τόσο η δημιουργία μίας αξιόλογης αγωνιστικής ομάδας, όσο και  η ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των παιδιών για αυτό. Η πορεία της ομάδας δικαίωσε τους στόχους και την προσπάθεια της, μιας και σήμερα και μέσα σε 2 μόλις χρόνια από την μέρα της ίδρυσης της, κατάφερε να βρεθεί από το τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων στα «σαλόνια» της Α1 εθνικής κατηγορίας.  Η εξαιρετική πορεία της ομάδας των γυναικών στο βόλεϊ μέχρι σήμερα εκφράζεται στο έπακρο από τη δική τους πρόταση θετικής λύσης  : “Συνεργασία Οικογένειας – Σχολείου – Αθλητισμού για τη διαμόρφωση ανθρώπων με σωστή συμπεριφορά στη συλλογική προσπάθεια, με μόρφωση και διάθεση να αγωνιστούν για να κερδίσουν μια ευτυχισμένη ζωή”.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Γιώργος Σκοπελίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Caldera Yachting κ. Γιάννης Ματθαίος διαβεβαιώνουν από την πλευρά τους ότι η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία που θα συμβάλει στην ανάδειξη των κοινών στοιχείων και στόχων τους, που είναι η στήριξη των τοπικών δρώμενων και  του αθλητικού ιδεώδους , η αξία του να δημιουργείς όραμα και να αγωνίζεσαι για αυτό, η συνεχής προσπάθεια για την κατάκτηση υψηλών στόχων και ο σταθερός προσανατολισμός προς την επιτυχία. Οι δύο εκπρόσωποι θεωρούν ότι αυτά αποτελούν τα συστατικά της ταυτότητας αλλά και της μέχρι σήμερα επιτυχημένης πορείας τόσο της ομάδας όσο και της εταιρίας, αποτέλεσμα εντατικής και συνεπούς προσπάθειας, που σίγουρα θα συντελέσει στη διατήρηση της πρωταγωνιστικής τους θέσης, για τον καθένα στο δικό του «αγωνιστικό χώρο».

Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση της χορηγίας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου όπου θα παρουσιαστεί η ομάδα για την φετινή σεζόν».