CEV CUP

Χριστοδούλου: «Πιστεύαμε στην πρόκριση»

Χριστοδούλου: «Πιστεύαμε στην πρόκριση»

Για την «χρυσή» ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση των «16» του CEV CUP, μίλησε στο Volleyplanet η διεθνής πασαδόρος του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου!

Καλές οι ευχές αλλά το… καλύτερο δώρο ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ήρθε από την ομάδα της! Η πρόκριση του Ολυμπιακού, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, η ολική ανατροπή και η απόλυτη υπεροχή στο «χρυσό» σετ έφεραν πολλά χαμόγελα στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων».

Η πασαδόρος των Πειραιωτών, Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στο Volleyplanet για τη χτεσινή ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού στη Γάνδη, λέγοντας: «Μετά από ένα κακό παιχνίδι που κάναμε στην έδρα μας θέλαμε στο Βέλγιο να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα πεισμώσαμε. Πιστεύαμε στη ρεβάνς και στην πρόκριση και αυτή ήρθε. Παίξαμε καλά, κρατήσαμε την τακτική μας και δυσκολέψαμε τον αντίπαλο με το καλό μας σερβίς».

Η διεθνής Ελληνίδα άσος, που μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι της έχοντας και 6 πόντους εκ των οποίων οι τέσσερις από μπλοκ, αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλο του θεσμού, την τουρκική Γαλατασαράι: «Επόμενος αντίπαλος είναι η Γαλατασαράι μια πολύ μεγάλη ομάδα ! Θα δουλέψουμε, θα παίξουμε ελεύθερα και θα διεκδικήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε».