Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χριστοφιδέλης: «Κάναμε τα εύκολα, δύσκολα»

Χριστοφιδέλης: «Κάναμε τα εύκολα, δύσκολα»

Ο «ερυθρόλευκος» Κώστας Χριστοφιδέλης με δηλώσεις του στο Volleyplanet μίλησε για το αποτέλεσμα του ντέρμπι, για την ισχυροποίηση των δυνατών ομάδων του παρελθόντος αλλά και για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος ακραίος, Κώστας Χριστοφιδέλης μιλώντας στο Volleyplanet για τη νίκη του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε: «Κάναμε τα εύκολα δύσκολα, η αλήθεια είναι. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του. Πιστέψαμε το ίδιο πως θα συμβεί και στο τρίτο σετ αλλά δεν συνέβη. Δυστυχώς στο βόλεϊ για να κερδίσεις πρέπει να πάρεις τρία σετ. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Παράλληλα, ο Χριστοφιδέλης που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα των «πρασίνων», σχολίασε το γεγονός ότι η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι, λέγοντας:  «Οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι θέλουν οι δυνατές ομάδες του παρελθόντος να ξαναγίνουν δυνατές, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής και να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός».

«Απογοήτευση δεν χωράει στον πρωταθλητισμό»

Τέλος, για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο άσος των Πειραιωτών, είπε: «Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε ομάδες, οι οποίες παίζουν σε άλλο επίπεδο. Αυτό που μας πείραξε είναι ο τρόπος που αποκλειστήκαμε. Τα κεφάλια κάτω. Έχουμε τους εγχώριους στόχους. Απογοήτευση δεν χωράει στον πρωταθλητισμό».