Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χρήστου: «Αφετηρία παραμονής στην Α1»

Χρήστου: «Αφετηρία παραμονής στην Α1»

Ατέλειωτη ήταν η χαρά και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια του Πορφύρα για την πρώτη ιστορική νίκη στην Α1. Η νεοφώτιστη ομάδα του Πειραιά με τρομερό πάθος, ενέργεια και πίστη για νίκη, έκανε την ανατροπή και από 1-2 σετ λύγισε τον ΟΠΕΡ με 3-2, σπάζοντας ένα αρνητικό σερί 10 ηττών!

Η εμβληματική ακραία του φετινού Πορφύρα και από τις κορυφαίες του χθεσινού πρώτου δίποντου στην Α1, Εύη Χρήστου δήλωσε στον Volleyplanet:

«Αυτή η νίκη μας δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση και ήταν αποτέλεσμα μεγάλης πίστης. Όλοι ξέρουν ότι η ομάδα κλήθηκε τελευταία στιγμή να αγωνιστεί σ το πρωτάθλημα της Α1 γι’αυτό και είμαστε χαρούμενες που τελείωσε έστω τώρα με νίκη αυτή η χρονιά. Παράλληλα αποζημιώσαμε και όσους φιλάθλους μας στήριξαν στο γήπεδο για να πάρουμε το παιχνίδι.

Εύχομαι αυτή η επιτυχία να αποτελέσει αφετηρία για την συνέχεια και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την παραμονή, διότι υγιή σωματεία όπως ο Πορφύρας αξίζει να βρίσκονται στα σαλόνια της Α1. Συγχαρητρια σε όλους και καλές γιορτές με υγεία!»

Το πάρτι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια όπου οι πολεμιστές-παίκτριες της Πειραιώτικης ομάδας, Παπαγεωργίου, Λιάρου, Σκυθιώτη, Χαλβατζή, Παλιμέρη, Καράκου, Γκούρα, η παθιασμένη Ράπτη, Μπούρμπη, Θεοχάρη, Χρήστου δεν σταμάτησαν να βγάζουν σέλφι και να ποζάρουν με πλατιά χαμόγελα για την μεγάλη και ιστορική νίκη.

Porfyras selfie nikis

Λιγο αργότερα τα επινίκια γιορτάστηκαν σε νυκτερινό μαγαζί με μπόλικο κέφι, ποτό  και καλή παρέα

porfyras nyxterini eksodos 67890