Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χρήστου: «Οικογενειακή ομάδα ο Πορφύρας»

Χρήστου: «Οικογενειακή ομάδα ο Πορφύρας»

Η Εύη Χρήστου επέστρεψε με τα χρώματα του Προφύρα στο κλειστό της Κυψέλης ως αντίπαλος σε μια πρεμιέρα γιορτής για την ομάδα της, παρά την ήττα από τις «πράσινες» και μετά το πέρας της αναμέτρησης  μίλησε στο Volleyplanet.

Από την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α2, ο Πορφύρας βρέθηκα στα μεγάλα σαλόνια της Α1 με την Ελληνίδα ακραία να περιγράφει στο Volleyplanetτα συναισθήματα στο άκουσμα αυτής της είδησης:  «Για εμάς ήταν πολύ ξαφνικό, μας έφερε τα πάνω κάτω όσον αφορά την καθημερινότητα μας. Μέχρι τη Δευτέρα προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι της Α2 και βρεθήκαμε στην Α1.  Ήταν ξαφνικό και περίεργο».

xristou1

Όσο για το πώς αισθάνθηκε που επέστρεψε αντίπαλος της περυσινής της ομάδας, η Χρήστου ανέφερε: «Αισθάνθηκα περίεργα. Ένιωσα όμορφα γιατί δέθηκα προσωπικά πέρυσι με αυτή την ομάδα και πραγματικά της εύχομαι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Τέλος, η βολεϊμπολίστρια της νεοφώτιστης ομάδας παίνεψε το… νέο της «σπίτι», λέγοντας: «Θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι, θα το χαρούμε. Ο Πορφύρας είναι οικογενειακή ομάδα. Έχουμε τη στήριξη του κόσμου και των παραγόντων».

Φωτογραφικό υλικό: Φοίβος Καρβέλας