ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Χριστούγενννα στο Λουτράκι

Χριστούγενννα στο Λουτράκι

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το SPORTCAMP διοργανώνει ένα μοναδικό τουρνουά βόλεϊ διακεκριμένων ομάδων ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 3-5 Ιανουαρίου 2014 στο Λουτράκι.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα λάβουν μέρος είναι: Παγκορασίδες (γεννηθείσες μετά την 1η Ιανουαρίου 2000) & Νεάνιδες (γεννηθείσες μετά την 1η Ιανουαρίου 1996).

Στο τουρνουά έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 2 ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής γεγονός που αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον.

Η διοργάνωση «2015 LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP» είναι μια αθλητική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής του αθλήματος. Σκοπός του τουρνουά είναι η αγωνιστική συμμετοχή των νέων αθλητριών αλλά κυρίως η συνολική εμπειρία συμμετοχής τους σε μια άρτια διοργάνωση σε ένα αθλητικό κέντρο με πολλές παράλληλες δράσεις και παιχνίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, το πακέτο συμμετοχής και φιλοξενίας καθώς και πληροφορίες δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL CUP 2015 καθώς και τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook-VOLLEY SPORTCAMP

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...